Нагло паркиран автомобил пречи на "Бърза помощ" да транспортира жена, получила инфаркт!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
16:44 / 03.04.2012
12152
"Постоянно получаваме сигнали за неправилно паркирани автомобили пред частни домове и в зелени площи", съобщи шефът на общинския инспекторат Владо Илиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той разказа за случай, на който заедно със служители на Общинска охрана са се отзовали.

"Приехме оплакване, че жена, получила инфаркт, не може да бъде транспортирана до болницата от линейка на "Бърза помощ", тъй като неизвестно лице е паркирало колата си точно пред входа на къщата на пострадалата. Наложи се да я пренасяме с носилката над автомобила", поясни шефът на инспектората.

Междувременно стана ясно, че продължава и незаконната сеч по коритото на р. Марица. Всекидневно служителите на местното ФБР съставят актове на нарушителите.

Във връзка с нарушение на забраната на каране на велосипеди по Главната улица пък са съставени 4 акта и наложени 6 глоби с квитанции. 

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).