"Национални дни на кариерата 2021" продължава със срещи на живо в Пловдив на 12 май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:27 / 10.05.2021
1371
На 12 май от 10:00 часа в Пловдивски панаир, Конгресен център, ще се проведе поредният форум от календара на 20-ото издание на "Национални дни на кариерата“.

Въпреки че все още голяма част от компаниите у нас имат рестрикции за участия в събития на живо поради пандемията, представители на водещи български и международни фирми са заявили готовност да се срещнат и разговарят с всички кандидати за работа или стаж.

В рамките на 6 часа всеки посетител – абсолютно безплатно и само срещу предварителна онлайн регистрация – ще може да посети щанда на всяка предпочитана от него компания, да научи повече за дейността й, предлаганите свободни позиции и перспективите за развитие пред хората без или с малко трудов опит.

Събитието ще се проведе при спазване на предписаните мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19. След Пловдив, срещи на живо предстоят и в София, в НДК – на 18 и 19 май.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).