НАП Пловдив продаде "БМВ Х5" за 16 888 лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:56 / 27.03.2012
3362
"БМВ Х5", конфискувано заради трафик на хора, продаде НАП Пловдив. Автомобилът е производство от 2002 година и беше купен за 16 888 лева на търг, организиран от отдел "Продажби" в пловдивската дирекция. С колата преди време е правен опит за нелегално превозване на хора през граничен пункт Капитан Андреево. Опитът за трафик е осуетен, а беемвето отнето в полза на държавата и предадено на НАП за продан.

Още 20 превозни средства, между които един автобус и товарни композиции - камиони с ремаркета, ще бъдат обявени на търг през месец май от отдел "Продажби" в Пловдивската приходна агенция. Возилата са конфискувани в полза на държавата заради контрабанда на митница Свиленград.
 
Предстои и любопитен търг на изделия от благородни метали. Този път, освен обичайните злато и сребро, на купувачите ще бъдат предложени 3,7 килограма синтетични камъни, които се използват в бижутерството за декорации на накити. 

Преобладаващи са сребърните украшения - 25 килограма, а златните са почти 3 килограма и половина. Всички изделия са разпределени в групи, като кандидат-купувачите ще могат да наддават за една или повече от тях. Търгът ще се състои на 19 април, а подробностите за него ще бъдат публикувани в началото на следващия месец на интернет-страницата на НАП на адрес www.nap.bg , в рубриката "Продажби".

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Съдът върна на работа бившия шеф на "Общински пазари"
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).