ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъжът на втората жертва от касапницата в Пловдив: Искам си съпругата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 24.11.2016Коментари (26)52806
Не мога да простя, не мога да забравя. За мен Любомир Трайков е убиец. Искам да си получи заслуженото и искам затвор за него. Съпругата ми Виолета беше прекрасен, весел и коректен човек, а той ми я отне за един миг, разбира се, че е убиец. Това коментира полицаят Петър Богунски.

Мъжът е съпруг на втората жертва от касапницата на бул. "Руски" в Пловдив - Виолета Богунска. През цялото време почерненият съпруг не спря да плаче. Много съпричастни българи искат връзка с вдовеца, за да му помогнат, както помагат на жената на загиналия Атанас - Корнелия Петкова.

"Не искам благодеяния. Не искам медиен шум. Искам единствено съпругата си. Искам да благодаря на всички хора, които са до мен в този трагичен момент. Това, което прави Корнелия, не е нормално. Не приемам начина, по който се отнася с убиеца на близките ни. Аз не мога да простя. 

Очаквам правосъдие и не знам какво да кажа на 5-годишното ми дете, което още не знае, че няма майка. Как ще го погледна в очите и как ще му кажа, че Виолета не е вече между нас", не спира да ридае почерненият съпруг и добавя: 

"Благодаря и на хората, които снощи излязоха на протест в Пловдив и поискаха реална и ефективна присъда за убийците на пътя."

Вчера се състоя среща между вдовицата Корнелия Петкова и семейството на виновника за кървавата трагедия. Корнелия прости на 26-годишния Любомир Трайков, причинил смъртта на съпруга й Атанас и колежката му Виолета. Тя каза, че след разговор със семейство Трайкови е преценила, че това са добри хора и трябва да се прощава. 

"Не мразя това момче, смятам, че всичко е плод на нелепа случайност и карма", заяви Корнелия.

Маститият транспортен бизнесмен и баща на убиеца Младен Трайков оказа финансова помощ на почернената вдовица.

Въпреки настоятелните молби Петър Богурнски да излезе от анонимност, за да може да стартираме кампания и за него, разстроеният мъж бе категоричен, че ще се справи и не иска да бъде в тежест на никого. Чрез нас той благодари на многото съпричастни българи, които търсят връзка с него.

Припомняме, че преди няколко нощи Любомир Трайков връхлетя върху колата на Атанас, който се е прибирал с колежката си Виолета от работа. На място загинаха и двамата. Племенникът му Димитър вече е изписан от болницата, но 23-годишната приятелка на момчето е в мозъчна смърт и според медиците няма как да оцелее. Така жертвите от адското меле в Пловдив ще станат три.

Миналият ден съдът пусна срещу парична гаранция от 15 000 лева Любомир Трайков. Прокуратурата протестира и иска постоянен арест за виновния водач, който е употребил 0.65 промила алкохол. Мярката ще се гледа във вторник.





Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво, Петър! Вие сте мъж с достойнство! Колкото до вдовицата- жалка история. Нека почиват в мир невинните жертви!
+2
 
 
Не трйабва да се мълчи!!! Утре мозе да са нашите деца !!!!!!! Къде е полицийата да види през ността какво става и как се кара?????Не мозе да се спи от свистене на гуми !!!!!
+2
 
 
Сигурна съм,че Петър въобще нямаше да излезе по медиите,ако не беше тази корнелия,защото заради нея ще смекчат нещата и няма да има,справедливост.
на 24.11.2016 г.
0
 
 
Познавам Петър, добър, засмян и всеотдаен човек.....но за съжаление съдбата му отне един от най-обичаните..... Петьо.....брат..... дръж се.... ние от школа 1999 сме с теб /това ще го разберем само ние/.....знам, че няма да я върнем.....но сега трябва да си по-силен и от преди.....заради малката.....
0
 
 
Искрени зъболезнования. ..Искрено ви съчуствам. ...Знам какво е да загубиш близък човек. .Много тъжно. ..
+3
 
 
Има достойнство!И пари не могат да върнат човека ,който е обичал....Но ако има вина,виновника трябва да си получи ЗАСЛУЖЕНОТО ПО ЗАКОН. Другото е откупуване на вина,което не само е опасно,но е и неморално по този начин,защото утре всеки с пари ще знае,че в такъв случай може да си откупи вината. Не всичко се купува с пари....Но някой явно опират само до това и се подават на изкушението.Прошка...съвест не купува!
+6
 
 
Кармата няма общо с шофирането в нетрезво състояние със скорост 160 км/ч. Това са решения, предумишлени.
+9
 
 
Вижте какво може да направи един човек за пари.....да прости,да забрави,да не повдига обвинение,а добри хора щяха да и помогнат както и го правят...при тези обстоятелства това е непростимо! Съболезнования и се борете за справедливост!
+14
 
 
Най-накрая една нормална, човешка реакция на скърбящ съпруг...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: