Мъж с БМВ прегази бебе в Пловдив, опита да изкара сина си виновен!

Автор: Васил Динев
Коментари (25)
13:56 / 18.01.2016
21524
42-годишният Васил Алексиев е обвинен за това, че на 31.01.2015 г. в Пловдив при управление на лек автомобил БМВ е нарушил правилата на движение и е причинил смъртта на момиченце на година и половина.

В резултат на проведеното активно разследване и извършените множество оперативно-издирвателни мероприятия, е установено, че именно Алексиев е извършител на престъплението, макар след инцидента да е избягал от местопроизшествието, а впоследствие да е опитал да прехвърли отговорността на непълнолетния си син.

Той е неколкократно осъждан, включително за управление на моторно превозно средство без свидетелство за това, след като е бил наказван за същото по административен ред.

Днес Окръжна прокуратура - Пловдив внесе в съда искане за вземане спрямо Алексиев на мярка за неотклонение "задържане под стража", което бе уважено.


Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).