Моторист от Пловдив подмина полицаи, но падна в крайпътна канавка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:53 / 29.08.2018
4127
Мотоциклетист катастрофира в крайпътна канавка при опит да избегне полицейска проверка. Инцидентът е станал снощи около 22,00 часа на пътя Пазарджик-Добровница, съобщават от Областната дирекция на МВР. Служители на реда опитали да спрат мотоциклет "Хонда“ с двама души на него. Водачът обаче не изпълнил подадения сигнал, вместо това дал газ и продължил. Малко по-късно обаче изгубил контрол над возилото и паднал.

Злополучният беглец е 28-годишен пловдивчанин, а спътникът му – момче на 17 от пазарджишкото село Огняново. И двамата са настанени в Областната болница с различни травми, но опасност за живота им няма. 62-годишен мъж от пловдивското село Крумово пък е със счупен крак, след като е ударен от кола в района на магистрала "Тракия“. Пострадалият изскочил внезапно на пътното платно и бил блъснат от "Тойота“, шофирана от 31-годишен жител на Хасково. Възрастният човек също е настанен в болница без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).