Мощно рокерско шествие по улиците на Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:40 / 24.12.2022
4856
Мощно рокерско шествие минава в момента по улиците на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Десетки мотористи, преоблечени като Дядо Коледа, преминаха през някои от големите булеварди в града под тепетата.

Лека суматоха се получи на кръстовището между бул. "Източен" и улица "Богомил", където и без друго движението е доста натоварено.

"За поредна година PLD Riders организираме Коледната ни кампания "Отвори сърцето си, дари усмивка“. Различното тази година е, че към нас официално се присъединяват и клуб Offroad Пловдив, с които рамо до рамо и разбира се, заедно с Вас, ще подарим още по- широки детски усмивки.

След като през кампанията ,,Коледа 2021 г." бяха обхванати всички домове за деца без родители, отново ще го направим. Обиколката за подаряване на подаръците на децата ще се състои на 24.12.2022 г. (събота), като сборен пункт е бензиностанция ,,Газпром" - до Митницата.

Прилагаме списъците с желанието на всяко дете, предоставени ни от директорите на съответните комплекси за деца без родителска грижа. Всеки желаещ да осигури подарък или да се включи под една или друга форма в кампанията, може да пише на страницата ни, за да отметнем като осигурено съответното дете или деца.

За улеснение сме осигурили пунктове за събиране на подаръци, а ако случайно не намерите удобен за Вас, отново може да ни пишете. След списъците с желанията на децата ще откриете и списък с точките за събиране.

Ако пък сте фирма, желаеща да се включи в кампанията ни като предостави лакомства, играчки, плодове или каквото и да било за децата – не се притеснявайте да ни пишете отново, нека направим Коледа 2022 г. за децата без родители в Пловдив незабравима заедно!", съобщиха по повод инициативата от PLD Riders.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (341):
06.12.2023 Празниците идват. Как да си спестим семейните скандали
01.12.2023 Ето как да си комбинираме дните, за да почиваме много по Коледа и Нова
година
12.11.2023 Куче на хотел - от 25 до 130 лева, а срещу още 20 отива и на разходка
16.01.2023 Коледа остава най-важният празник
16.01.2023 Коледната елха в центъра на Пловдив провокира пловдивчанин
11.01.2023 Тонове компост се получават от преработка на коледните елхи
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).