Модернизират градския транспорт в Пловдив с над 20 милиона лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
09:15 / 20.08.2013
12998
Обществена поръчка на стойност 17 890 790 лв. без ДДС за "Изграждане, внедряване и поддръжка на система за управление на градския транспорт" е обявила Община Пловдив, научи репортер на Plovdiv24.bg от АОП. За това само сайтът ни писа още на 15 юли

С настоящата обществена поръчка се цели избор на изпълнител за модернизацията и развитие на устойчив градски транспорт в Пловдив, пише още в предложението. 

Системата за управление на градския транспорт се състои от система "Електронно таксуване" и система "Информация за пътуване и управление на автопарка". Изпълнението на предмета на обществената поръчка обхваща доставката, монтажа, съхранението, инсталирането, захранването с енергия и данни, взаимната интеграция, тестването, пускането в експлоатация и поддръжката на всички елементи, модули и компоненти на системите в обхвата на Системата за управление на градския транспорт, чийто основни характеристики включват: система за електронно таксуване, позволяваща използването на СМАРТ карти и включваща автобусно бордово оборудване и системи, портативни устройства за проверка и контрол, автомати за продажба на билети, техническо оборудване и софтуерни системи за обслужване на клиенти (front office) и оборудване и системи за съхранение и обработка (back office); система за автоматично определяне на местоположението на превозните средства (AVL) и за информация за пътуването в реално време на автобусните спирки и на борда на автобусите (RTPI), както и уеб/смартфон приложения; комуникационна система за пренос данни; под-системи и оборудване за центъра за управление на градския транспорт - Общинско предприятие "Организация и контрол на транспорта". 

Изпълнителят следва да предоставя месечни доклади за отчитане на напредъка, междинни тримесечни доклади и окончателен доклад в сроковете, определени в Техническата спецификация. Крайният срок за изпълнение е 31.12.2014 г.

Виж коментарите (33)

Още по темата (1005):
26.04.2024 Шофьорът, псувал контрольори, ще бъде наказан
26.04.2024 Шофьор от градския транспорт поиска да обърне джуките на
контрольорка
24.04.2024 Кондукторка показа доста неприличен жест към девойка в Пловдив
22.04.2024 Пловдивчанин: Лъжат ни!
20.04.2024 Пловдивчанин: Харчите ли си спокойно парите?
14.04.2024 Важна промяна: Отпадат последните курсове в разписанието на някои автобуси в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).