ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Многобройни културни събития очакват пловдивчани през юли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 06.07.2023Коментари (0)983
©
Общински институт "Старинен Пловдив" управлява три билетни каси, в които можете да получите подробна информация за всичко предстоящо и да закупите билети за театрални постановки, куклен театър, концерти, клубни партита, фестивали, футболни мачове, тенис турнири, снукър и много други интересни събития.

От 5 години ОИ "Старинен Пловдив" е представител на EVENTIM и над 20 други промоутърски агенции и компании и предлага като част от дейността си продажба на билети за културни и спортни събития в Пловдив, в страната и дори в чужбина. На фейсбук страницата на Билетен център Пловдив (https://www.facebook.com/TicketsPd) и на място можете да получите информация за многобройните събития, които предстоят в Пловдив до края на сезона за всички сцени и зали.

Билети се продават в Билетен център пред Община Пловдив - пл. "Стефан Стамболов" №1, Туристически информационен център - ул. "Райко Даскалов" №1 (пл. "Римски стадион") и Билетна каса "Античен театър" - ул. "Цар Ивайло" №4 (вход откъм АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев").

Работно време без почивен ден от 09:30 до 18:00 ч. (обедна почивка 13:30-14:00).

Ето и информация за предстоящо събитие само след 3 дни, когато на 7 юли на сцената Летния театър на Бунарджика от 20.00 часа, Маестро Йордан Камджалов ще представи музикални шедьоври в Пловдив, заедно с Плевенска филхармония и гост-солист - виртуозният млад кларинетист Атанас Маринов.

Турнето на маестро Йордан Камджалов "Mузикална магия“ преминава на 7 юли и през Пловдив с програма, посветена на 70-годишнината от създаването на Плевенския симфоничен оркестър. На Летния театър на Бунарджика ценителите на класиката ще чуят шедьоври от представители на класиката и романтизма като Паганин, Бизе, Щраус , Сарасате, Брамс и др.

Гост-солист е виртуозният млад кларинетист Атанас Маринов, който е подкрепен от фондация "Йордан Камджалов". Началото е в 20.00 часа.

Йордан Камджалов е диригент с впечатляващи изяви на три континента. Учи дирижиране при проф. Васил Казанджиев в НМА "Проф. Панчо Владигеров" в София и в Музикалната академия "Ханс Айслер" в Берлин, специализира в майсторски класове на диригенти от световна величина. Лауреат на редица международни конкурси, през 2011 г. Йордан Камджалов е избран с пълен консенсус за Генерален музикален директор и главен диригент на Хайделберг, а от 2018 г. е Музикален директор и главен диригент на Хърватската национална опера и филхармония в Риека. През 2014 г. НАСА и Международният астрономически съюз дадоха името на маестрото на астероид и обявиха, че "свързват света на музиката с очарованието на Вселената".

Кларинетистът Атанас Маринов е възпитаник на НМУ "Любомир Пипков", на НМК"Панчо Владигеров", на Музикалната консерватория в Лозана - Швейцария, в класа по кларинет на Фредерик Рапин, специализира в Цюрих в класа по кларинет на Фабио ди Казола. Участва в десетки майсторски класове на световни педагози. Атанас Маринов се изявява като солист в престижни фестивали и оркестри по света, лауреат е на международни конкурси у нас и в чужбина.

Билети за концерта на Йордан Камджалов "Mузикална магия“ се продават в билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и grabo.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Абитуриентски балове 2024
Нов ГКПП Рудозем-Ксанти
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: