ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Митинг-концерт в Пловдив срещу олигархията и комунизма довечера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 16.10.2013Коментари (21)6012
© Plovdiv24.bg
"Не на реставрацията на комунизма. Не на олигархичното управление". Под това мото седем десни и десноцентристки партии организират митинг-концерт на площад "Стефан Стамболов" от 18 ч. днес.

Инициатори на събитието - отзвук от сините сцени от зората на демокрацията, са СДС, ДСБ, Движение България на гражданите, Обединените земеделци, Гражданско сдружение "Разум", Съюз на репресираните и ГЕРБ. На концерта пловдивчани ще чуят любимите си изпълнители Васил Найденов и Богдана Карадочева.

"Да кажем на управляващите, че в България има достатъчно и сила, и воля да не допусне това, което се случва в момента".

Така бившият кмет и бивш лидер на "сините" в Пловдив Спас Гърневски определи целта на митинг-концерта. По думите му хората ще си кажат думата за арогантността на управляващите и за пренебрегването на гласа на народа.

"Наглостта мина всякакви граници. Истинските десни няма как да останат безмълвни и да не реагират", заяви Спас Гърневски и риторично попита: "Къде другаде, ако не в Пловдив десницата да издигне своя глас?". Същевременно, той уточни, че на митинга довечера няма да има много политически речи и много партийно представителство.

Стефан Дедев от ГЕРБ заяви, че пловдивчани са демократично мислещи хора и целта на този митинг-концерт е да ги прикани да изразят своята позиция. 

"Наситина има едно арогантно управление, което дойде на власт с манипулации" - заяви Дедев и прогнозира, че ни чака Жан-Виденова зима.

Що се отнася до това трудни ли са съвместни инициативи с бившите десни, Дедев обясни, че не може да се говори за прегръдка между ГЕРБ и десните, а става дума за демократично мислещи хора. 

"Това е само един концерт и едно отношение на пловдивчани към случващото се в страната, нищо повече" - подчерта Стефан Дедев.

Източник: радио "Пловдив"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спасчо, Спасчо, червена гювендиьо.А подготви ли за митинга одата за Партията майка БКП и другата в прослава на великия Съветски съюз ръководен от КПСС?!? Ако си ги забравил, да ти донеса твоята стихосбирка, та да си припомниш това, което си писал, за да възвеличаеш убийците на българската нация и нейната истинска интелигенция. Не вярвам да страдаш от Алцхаймер, а по-скоро от болезнена жажда за власт. Но този път номера ти няма да мине.
+1
 
 
И в америка има олигарси, но там като спечелят 100 милиона, с 20 от тях строят болници , училища, библиотеки... Защо да се борим срещу тях. Ще ги има освен ако не слезат партизаните от балкана!!! По добре да се опитаме да ги накараме да помагат на държавата, след като от там печелят. Всичко друго е загубена кауза
+1
 
 
Спас Гърневски!!??!! един от най-слабите и крадливи кметове на Пловдив. И той ще поведе борбата срещу олигарсите???!!! ! :-)
+2
 
 
Протеста трябва да е само срещу ДПС, а "олигарсите" в моента са единствено производни на тази партия! Делян Пеевски, Ирена Кръстева и Цветан Василев! Всичко друго е вятър на устите! Турцизацията на страната ни върви с пълна сила, а кавгите между ГЕРБ и БСП (две напълно сродни партии) са само параван пред завладяването на скъпата ни родина от южните ни "съседи", които по цял ден колят агнета, пият си ракията, взимат си помощите и един ден просто гласуват, докато ние, трудещите се Българи им плащаме данъците и помощите от собствения си джоб! Все елементарни факти, но никой не им обръща внимание! Държавата ни се опразва от кадърните хора всеки един ден, а тук остава само утайката, бедняка и тези, които имат файда от сегашното състояние на държавата! Това нещо трябва да спре веднъж завинаги, но за това са нужни много хора, които да бъдат по площадите на ежедневни протести!
+2
 
 
Ей затова сме зле, защото дори и срещу вредителите си сме орел, рак и щука...все някой нещо трябва да му дефинират, нещо не разбрал, нещо имал особено мнение по въпроса...българина се прави на екзотичен във вземането на важни решения и после ръси псувни на масата, след втората ракия...ганьовска работа - но губим ценно време! Идеята е чудесна, хубаво е че има още хора , които имат сили да протестират. ОСТАВКА!!!
-5
 
 
Някой ще ми дефинирали кво точно е олигарх, кои са олигарсите кви закони са нарушили, ако ще се борим срещу забогателите хора тва си е чист комунизъм
0
 
 
Заедно с едни мизерници се бориш срещу други мизерници и то за да качиш първите мизерници на власт. Едва ли това е начинът.
+6
 
 
Абсурдно е да ни управляват педерунгели избрани от неграмотни избиратели,абсурдно е циганин да е социален министър,абсурдное Българи да плащат сметките на мангалите .....ако продължа няма да ми стигне страницата.
+6
 
 
Олигарси та олигарси.Някои знае ли кои сате и в коя партия са.Ако са в Бсп добре срещу Бсп .Ако са в Герб тогава какво правят там.Сдс да не говорим ,че при тях Пловдив остана на 16място по икономическо развитие и един селски град изяден от Варна.За това ли ще им благодариш българино.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Общината недоволна от спирките
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Войната в Украйна
Изграждането на АМ "Струма"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: