Международна киноложка изложба утре в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25 / 26.02.2016
3193
Утре ще се проведе Международна киноложка изложба, организирана от Федерацията по кинология за Европа, съвместно с район "Северен".

Мероприятието ще се осъществи в парк "Рибница", до спортна зала "Строител". За участие ще се допускат кучета с и без родословие, след попълнена заявка за участие. Началният час на записване е 8 часа, а официалното откриване на изложбата е 11 часа.

Голямата награда за победителя в изложбата е автомобил "Сеат", осигурен от частни дарители. Дарения за провеждане на изложбата ще се приемат на място от организатора на изложбата.

"Щастлив съм, че точно в район "Северен" ще се проведе такова мероприятие, и то с международен характер", сподели кметът на район "Северен" Ральо Ралев

"Смятам, че ще има голям интерес и освен оспорвана надпревара за титли между участниците, изложбата ще донесе много радост на малки и големи от срещата с атрактивни представители на различни породи кучета".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).