Местното ФБР и Общинска полиция проверяват заведенията по Гребната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:46 / 20.03.2012
2964
Проверяват заведенията и павилионите по Гребната база, научи репортер на Povdiv24.bg от шефа на общинския инспекторат Владо Илиев. Инспекцията се осъществява съвместно от служители на местното ФБР и Общинска полиция. Само за един ден се е установило, че 4 от заведенията там работят без разрешителни и на собствениците им са съставени констативни протоколи.

"Проблемът  е, че няма яснота кой точно отдава терените, на които се намират заведенията и постройките. За някои от тях разрешение се е издавало от бившото вече общинско предприятие "Пловдивспорт", за други не се знае", сподели Илиев.

С разпореждане на кмета Иван Тотев и заместникът му Розалин Петков в район "Западен" ще се сформира комисия, която трябва да изготви схема на всички обекти на Гребната. 

"Целта не е да въвеждаме драстични мерки като премахването на постройките и заведенията, а да накараме собствениците да ги узаконят", коментира още Илиев.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).