Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:25 / 14.08.2018
3926
Мечтана ще бъде предстоящата парти седмица в Megami Club Plovdiv, като темата е "Dream". Първи е Галин. В сряда вечер най-актуалният поп фолк изпълнител ще направи супер парти в негов стил. Актуалният му проект “112“ завладя меломаните и зае водещо място в класациите през месец юли. Успехът на песента не стихва и към днешна дата прчето гърми из клубовете в цялата страна. На събитието входът ще е свободен за студенти.

Прекрасната Мария ще поеме парти щафетата от Галин и в четвъртък ще гостува в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на стотици хитове ще Ви очаква. Вход свободен за студенти.

Menil Velioski ще е международното присъствие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е певец от Република Македония и става известен в района на бивша Югославия, след като става финалист в шоуто "Неки Нови Клинци“, излъчено по телевизионните канали "Първа сръбска телевизия“ и "Телевизия ОБН“.

"Неки Нови Клинци“ е телевизионно предаване, в което млади певци на възраст под 16 години се конкурират помежду си, а победителят получава две песни от сръбския лейбъл "Гранд Прадакшън“. На 25 ноември 2016 г. Велиоски издава първия си сингъл "Права Любав“ ("Истинска любов“). Видеоклипът надхвърли един милион показвания в YouTube . Следващите негови песни "Я Сам Йе Само Волео“ ("Аз просто я обичах“), "Драма“ (дует с Теа Таирович) и "Твойе Име Мойе Презиме“ ("Твоето име и моята фамилия“) също надхвърлят 1 000 000 гледания в Youtube. Не пропускайте гостуването му в Megami Club Plovdiv в петък вечер. Финалът на "Dream" седмицата ще е в събота и ще бъде бляскав. Заповядайте да му се насладите!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).