Мащабна инициатива събра доброволци в общинския приют в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 13.09.2018
2956
Ден на доброволчеството се проведе в приюта за в рамките на кампанията на Община Пловдив  "Месец в помощ на животните и хората, които ги обичат“. Своето време, труд, много любов, подаръци за животните и още повече настроение, дари екипа на Royal Canin – България за бездомните кучета в общинския приют.

Само за няколко часа приютът на 4-ти километър се сдоби с розово боядисано бебешко отделение за малките кученца, с новозасадени райграс и дръвчета пред "детския кът“, красиво ремонтирани дървени къщички за по-старите кучета, пребоядисана беседка за посетителите, табло за снимки и обяви. Остана достатъчно време и за игри с животните.

Приютът и обитателите му ще получат и още подаръци – храна за новородени кученца и ограждение за безопасни и спокойни игри за най-малките, специално обзавеждане за котараците в постоперативното отделение на приюта.

Пакет с храна за кучета ще получи от Royal Canin – България и всеки одомашнил куче от общинския приют в Месеца, посветен на животните! Благодарим ви за младежкия ентусиазъм, за позитивизма, за настроението, за доверието и подкрепата, завиха организаторите и екипът на приютът в Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).