ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Махат хладилника за бедни от Главната след жалби на граждани!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 12.12.2015Коментари (8)5278
В Пловдивския общински инспекторат са постъпили жалби от граждани, в следствие на което има издадена заповед за премахване на хладилника за бедни на копчетата, научи Plovdiv24.bg

От РЗИ също има издадено предписание към Общината съоръжението да бъде премахнато. Презумпцията - институциите са длъжни да предотвратят евентуално натравяне, което може да завърши с фатален край.

От документа става ясно, че при извършена проверка от длъжностни лица на Пловдивския общински инспекторат е установено, че хладилната витрина е поставена без разрешение.

Вследствие на проверката е съставен констативен акт срещу неизвестно лице. В тридневен срок хладилникът трябва да бъде премахнат. Заповедта е с номер 15ОА3239 и е издадена на 8 декември 2015 г. 

Ако уредът не бъде премахнат в постановения срок, ще се пристъпи към принудителното му вдигане със съдействието на полицията съгласно Общинската наредба за преместваеми обекти.

Заповедта може да се обжалва в 14-дневен срок пред Административния съд в Пловдив, пише още в документа.



Още по темата: общо новини по темата: 6
21.12.2015 »
14.11.2015 »
11.11.2015 »
11.11.2015 »
11.11.2015 »
08.11.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прочетох всички коментари до тук и се отчаях наистина . Та ние като хора наистина сме загубени тотално . Власт имащите казват - " щом не е наша идея - незаконно е " , но и тяхна идея да е те не могат да я реализират , защото са мързеливи и са лентяи . Хората са черногледи и лоши - затова във всяко нещо виждат само зло и заплаха . Злия човек бедата го дебне от всякъде и за него няма такова животно като "милосърдие" , "човечност" , "състрадание" , "взаимопомощ" и т.н. Идеята е тази инициатива да започне от някъде и да се доразвие и плъзне навсякъде , а Общината , щом са толкова загрижени - не да го забраняват - а да го усъвършенстват . Ама за това се иска "дупе" - а Общината има само ГОЛЯМА УСТА ! Няма как - тя трябва да печели от всичко .
+5
 
 
На този хладилник не му е там мястото- на пъпа на града, до Общината, показно! Защо? За да се конфронтират с Кмета. За да пишем по форумите и соц. мрежи, че пловдивския кмет е против благотворителността. Идеята на инициативата е в този хладилник да се поставя храна, която е останала приготвена и неупотребена от заведенията. Ами тогава разговаряйте с някой собственик на заведение в града и поставете хладилника до входа на някое от тях. Също така може да се постави и до входа на някой от големите хипермаркети. Там аз лично излизаща от магазина, винаги ще оставям вакуум опаковка сирене, кашкавал или друго. На центъра , на пъпа на града , трябва да дойда специално и да си нося храната , която искам да даря в дамската си чанта. Това, което правите е само и просто показност и излишна конфронтация.
+1
 
 
Браво бе! Достигнаха невиждани нива на глупостта! Правят си само вятър на устата и симулират работа на гърба на бедните хора. А това, че във всички ресторанти и дискотеки се пуши прави ли им впечатление? Да, ама сигурно получават немалко пари да стоят с гръб към такива обекти и да се чудят в коя дупка да си скрият главата! А от време на време, за да напомнят за себе си правят някое такова високопарно изявление и си придават важност. Гнусно!
+3
 
 
Какво искат от Общината? Христина си е в Цюрих. Направила е дарението и толкова. Редно е Общината да спестят всичките процедури по дарението, да помогнат и те с формалностите. Толкова ли е трудно веднъж през деня техен специалист да проверява дали са годни храните в хладилника? Ама не, и за такива благородни инициативи няма почва у нас...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 12.12.2015 г.
+7
 
 
Едно хубаво нещо направиха хората и сега ще го махнат,защото сме запетайковци и се хващаме за глупости.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: