МВР Пловдив да се самосезира: Изнервено шофьорче на шуменски джип мутрее на пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
08:58 / 13.01.2023
65737
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже: "Здравейте, пише ви шофьорът на шкодата от вчерашната случка с джипа с шуменска регистрация. Конкретната случка започва от кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" с "Коматевско шосе" при лошия участък от пътя до светофарите на спирката в посока "Коматево".

Въпросното "джипче" се опита да ме изтласка и изпревари отдясно на кръстовището. След като не можа да го направи, шофьорът, видно сериозно ядосан и изнервен, на няколко пъти се опита нееднократно да ме изпревари отляво или от дясната ми страна, като на няколко пъти щеше да ме удари в задната броня на колата ми.

По време на преследването нееднократно виждах при изравняването на колите ни, че двамата мъже в джипа ме заплашваха със знаци и жестове! Накрая стигнахме кръстовището на базата на "Ботев", като завих наляво по улица "Захаридиво", но те форсираха изтормозения си джип с риск да блъснат колата отсреща, която стоеше и чакаше на червен светофар и ме засякоха точно на кръстовището и спряха цялото движение на колите.

Явно вече притеснени, не посмяха да слязат от нея и продължиха. Моля, за съдействие от ваша страна да се уведоми пътна полиция и 1РПУ, за да се самосезират и издирят въпросния шофьор от джипа, защото те нарушиха няколко правила за движение и имаше предпоставки от това им действие да предизвикат ПТП и саморазправа на публично място посред бял ден!

Тези нарушения може да се видят и на охранителните камери по маршрута, по който минахме, а аз също прилагам две снимки от ситуацията, когато вече ме засякаха и спряха на кръстовището пред на "Ботев" базата!".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (24)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).