ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Купувачите предпочитат по-малки, но качествени жилища, "Роял сити" остава фаворит за пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 26.01.2017Коментари (4)7776
©
Добрата ипотечна политика на банките и спадането на лихвите по ипотечните кредити раздвижи пазара на недвижими имоти. Брокерите прогнозират ситуацията да се запази и през 2017 г. и я определят като "точният момент да покупка". Съживяването на жилищния пазар е устойчива тенденция през последните месеци, а инвестицията в жилищен имот е предпочитана алтернатива на банковите депозити. 

В търсене на по-добра доходност за парите си, хората със спестявания започнаха да инвестират в имоти. Най-често сделките са с цел покупка на собствено жилище, но не са рядкост и покупките с инвестиционна цел и последващото отдаване на жилищата под наем. Тенденцията се забелязва във всички големи градове. 

Според консултанти инвестицията в жилище в момента би донесла по-висока доходност от депозит в банка. Ако имотът е качествен, ново строителство и с добро местоположение, то притежава потенциал и да повиши стойността си. 

От инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп потвърдиха настроенията на пазара и съобщиха за нарастване на интереса към жилищния проект Роял сити в Пловдив. Комплексът разполага с просторни и комфортни апартаменти с различна големина, наличен е подземен и наземен паркинг, зелени площи. За разлика от други проекти на пазара, които са в строеж жилищата в Роял сити са вече напълно готови.

Сградите са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло - и шумоизолация. Допълнително предимство, което предлага Роял Сити е професионалната поддръжка на общите части, перфектната прилежаща инфраструктура към комплекса, както и осигуряването на всички възможни услуги, които правят мястото приятно за живеене. Наличието на детска площадка, занималня за ученици и ресторант допълнително улесняват бъдещите собственици като им дават гаранция за добро прекарване на свободното време и създават добра социална среда, която е предпочитана от младите професионалисти.

Все повече хора смятат, че е по-изгодно да се изплаща ипотека, отколкото да се живее под наем. Доказателство за това е и отчетеният ръст от Агенцията по вписванията за последното тримесечие на миналата година. Само в Пловдив за периода са сключени почти 5 500 сделки, което е с 40% повече спрямо третото тримесечие и с 8,7% в сравнение с четвъртото тримесечие на годишна база. Общо за цялата 2016 г. са сключени 16 833 сделки, което е с 5,2% повече спрямо 2015 г. Ръстът на сделките в последното тримесечие на миналата година се запазва и в национален мащаб.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За да има човек допълнителен доход е добре да се инвестира някъде. Аз инвестирам във Фронт Пойнт Партнърс, защото момчетата там са професионалисти и купуват акции при висока доходност. За няколко месеца си връщам инвестицията и излизам на печалба.
+4
 
 
Това е скапаното *произведение* на мошениците от *Винпром Пещера*!Направен в промишлена зона,заобиколен от шум,прах и пек!Колко пари изпраха през него и колко години стои празен?!?
+7
 
 
Това са абсолютни глупости! Няма нищо вярно в написаното! Живея точно до този комплекс и виждам, че откакто е построен (2008 ако не се лъжа) има продадени САМО около 6-7 апартамента! От терасата ми виждам празните апартаменти, вечер също светят само те! Никой не иска да купува там, защото фирмата е в топ 3 в черния списък!!!!! Ако искате да се уверите в това просто отидете в офиса, попитайте от колко време сградата има акт 16 и защо за толкова години са продадени толкова малко апартаменти.... Жалко за Plovdiv24... и вие излязохте продажници... Как точно разбрахте, че "Royal City остава фаворит за пловдивчани"? Просто са ви платили, за да напишете статията и да заблуждавате хората... Жалко.. по този начин ще изгубите страшно много аудитория!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: