Крясъци в градски автобус! Шофьор към пътник: Писна ми от батки като вас

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
15:25 / 03.12.2016
13414
Продължават сигналите до Plovdiv24.bg относно отношението на шофьорите от градския транспорт на Пловдив. Ето на какво е станал свидетел поредния пловдивчанин:

Искам да дам публичност на оплакването ми от шофьор на линия номер 16. На 2 декември реших да се прибера с автобус номер 16 в 21:07 от спирка №50, което се оказа последния курс на тази кола, с рег. номер РВ 6290 СК. Автобусът спря чак след като му ръкомахах продължително, и спря на около 100 метра от спирката, явно шофьорът не е искал да вози пътници повече. Все пак успях да се кача, и се возих до последна спирка №1018, малко преди да слезна реших да натисна копчето "стоп", за да сигнализирам на шофьора, че вози някой, за да не ме замъкне до гаража. Това явно не му се хареса, защото той неочаквано наби спирачки и почна да крещи. Прикани ме доста "любезно" да дойда до него и ме нарече с някаква много приятна дума. Може би искаше да ме повлачи до себе си като набие спирачки, но това не се случи, тъй като аз не съм от пенсионерите, които вероятно е свикнал да тероризира. Също така спомена как му е писнало от "батки" като "нас". 

Шофьорът беше видимо възрастен, с бяла коса, но аз тъй като не тая такава агресия и комплекси във себе си, реших да не се саморазправам с този дядка, а просто да споделя случая с най-добрата пловдивска медия, защото според мен това е начинът той да си получи заслуженото. 

Автобусът е на Меритранс, номерът отново е РВ 6290 СК, марка и модел Isuzu NOVOciti, по линия №16, изключи се в 21:15 от кв. Гагарин. Надявам се да отразите случая ми и след тази публичност директорите на Меритранс да вземат мерки срещу своите комплексирани шофьорчета. 

Благодаря за вниманието и всичко хубаво пожелавам на екипа ви.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).