Кръгла маса събра протестиращите в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:52 / 09.03.2013
4315
"Определени икономически лобита се опитват да дестабилизират президентската институция с цел президентът да подаде оставка или да бъде притиснат да изпълнява конкретни икономически интереси", заяви флейтистът Кристиян Коев. 

Той, заедно с Десислава Петрова - Солджъра инициират кръгли маси, на които всички протестиращи и исканията им да се обединят. Коев отрече кръглите маси, които се надява да се провеждат постоянно в различни български градове, да получат политически отенък и поясни, че няма намерение да става политик.  

Инициаторите са категорични, че в една ситуация на анархия е най-лесно да се прокарат политически идеи. Коев и Петрова са изпратили отворено писмо до медиите с декларация, в което заявяват, че се страхуват от анархия в държавата и правят анализ на ситуацията в България, която според тях ще доведе до пагубни последици за населението.  

На среща - разговор инициативен комитет "Пловдив" обсъди с Кристиян Коев и Десислава Петрова проблемите на гражданите, малкия и среден бизнес, средствата за решаването им и подобряване условията в пловдивския регион.

"Не искам власт. Искам хляб за всички и работа за всички", коментира Димитър Лукарев, председател на "Националната асоциация на ресторантьорите в България". Според лидера на "Че Гевара" Павел Иванов държавата абдикира от всякакви свои задължения и не може да се издържа само от данъци. Той счита, че единственият начин за излизане от кризата в страната е план за икономическо развитие на България.

Виж коментарите (4)

Още по темата (271):
26.06.2020 EVN с важно съобщение, свързано с новите цени на тока
03.03.2020 Обосновано ли е предстоящото увеличение на цените на тока?
18.01.2020 Култовият пловдивчанин Дядя Ваня се завърна, обясни смисъла на живота
10.04.2019 Цената на тока скача от юли
28.02.2019 Наглост! EVN иска нови цени на тока и парното от 1 юли!
02.07.2018 Вижте новите по-високи цени на тока и топлата вода в Пловдив!
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).