Концерт на млади таланти от "Нов Музикален Център" ще се сътои в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:33 / 07.09.2010
1227
На 11 септември от 18:00 часа на пл.Ст.Стамболов (пред общината) ще се състои голям концерт на младите таланти от "Нов Музикален Център"-Пловдив. Организаторите обещават това да бъде нещо, което не е правено до сега в града, а може би и в страната от такива школи за таланти. Концертът ще бъде разделен на две части.

В първта част публиката ще може да чуе световни Pop & RnB хитове на най-големите звезди в тези жанрове: Lady Gaga, Beyonce, Adam Lambert, Shakira и др. Втората част ще бъде поднесена по един различен начин , който ще предаде друго настроение на публиката.В нея ще прозвучат едни от най-любимите ни вечни хитове, изпълнени със БИГ БЕНД-Пловдив. Шоуто ще бъде допълнено като всеки от талантите ще бъде тематично облечен спрямо песента , която изпълнява и спрямо това как изглежда изпълнителя в оригнала. Специални гости ще бъдат възпитаниците на школата Богдана Петрова,таланта на България и Група 032.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).