Кметът: Пловдив под умното управление на ВМРО-НИЕ и БСП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
16:17 / 05.10.2010
5064
Флагманите на пловдивското управление ВМРО-НИЕ и БСП били умни партии. Откровението на Славчо Атанасов дойде при днешното официално представяне на Георги Търновалийски като новия заместник-кмет по европейски и социални политики, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Умните партии, за разлика от болшевишките, се обграждат с умни хора, макар и да не са техни членове. Такава е  ВМРО-НИЕ, а и БСП след реформацията си", обоснова се кметът, вземайки повод от факта, че предложеният от БСП Търновалийски не е партиен член.

Колкото и голяма да била една партия, тя не трябвало да разчита само на собствените си кадри. Груба грешка правел ГЕРБ, повтаряйки добре забравеното старо от времето на СДС, защото един некадърен партиен член можел да донесе големи проблеми.

Освен безспорния капацитет в областта на медицината доц. Илия Баташки, нито един друг лекар социалист не бил спечелил проведените досега седем-осем конкурса за шефове на ДКЦ-та и общински болници, докато всички конкурси в държавните институции били завършили с назначения на хора от ГЕРБ, включи се в подкрепа на своя началник заместник-кметът от БСП Александър Константинов

"Да спрем с това парцелиране на леви и десни. Славчо Атанасов е кмет на всички пловдивчани", заключи кметът.

При предишно негово изказване от трибуната на местния парламент по темата, че в управлението на един град няма политика, както няма дясно мислещи булеварди и ляво мислещи тротоари, съветничката от ДСБ Даниела Желязкова яростно му опонира: "Управлението, господин кмете, е политика. Пловдивчаните, които ви избраха, ви казаха, че искат дясна политика. Много жалко, ако сте го забравили!"

Виж коментарите (47)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).