Кингс Табако представи България сред тютюневи лъвове във Филипините

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:53 / 19.03.2012
1247
Пилотно издание на Inter-tabac Asia се проведе преди броени дни във филипинската столица Манила. 60 изложители представиха традициите в индустриалното производство на цигарени изделия, сурови тютюни и цигари. България се представи с родния производител "Кингс Табако". Най-голям интерес за посетителите на щанда на компанията беше марката The King.

Inter-Tabac Asia се провежда за първи път, но организаторите му имат традиция в организирането на бизнес изложения. Именно те правят най-голямото такова за тютюневата индустрия в Дортмунд. 60 изложители от 25 държави представиха продуктите си в Малила. Под един покрив бяха събрани лидери на пазара на индустриалното производство на цигарени изделия, сурови тютюни и цигари, средни и малки производители от държави с дългогодишни традиции в цигареното производство като САЩ, Коста Рика, Доминиканската република и Мексико, както и Япония и Великобритания. Водещи вносители от немско-говорящите държави също успешно представиха портфолиата си в Манила.

Изключително доброто представяне на "Кингс Табако" беше обусловено от силните мъжки марки на компанията. "Нашата нагласа за изложението беше, че акцентът ни ще бъде поставен върху мъжките марки, тъй като в азиатските държави процентът на мъжете пушачи е много голям в сравнение с този на жените - потребители на тютюневи продукти.", обясниха от Кингс Табако. "Отзивите за продуктите с марката The King бяха, че цигарите се отличават с плътен и силен аромат и автентичен ориенталски вкус. За нас е особена чест да чуем, че марката ни се приема добре в държави, които имат традиции в употребата на тютюневи изделия.", допълниха от Кингс Табако.

През миналата година компанията пусна на пазара първите по рода си опаковки от 10 броя 100-милиметрови цигари. Малко по-късно промениха опаковките на стандартните кутии като въведоха така наречените round corner опаковки (със заоблени ъгли). След месец предстои да се появи първата в света round corner кутия за 10 цигари за марката The King.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).