"Капана Фест" се завръща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:03 / 04.05.2023
5692
Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до 18 юни, когато ще имаме възможността да се забавляваме заедно, да пеем заедно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на "Капана Фест". Това съобщиха организаторите на събитието.

И добавиха:

Традиционният базар ‘Капана‘‘ ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандове, интересни работилници за малки и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и каузи, които търсят вашата подкрепа. Ще покажем нови предложения в сферата на био- и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специалните ни "Вкусни Спирки" ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение.

Музиката ще е основен акцент на тазгодишното издание. Скоро ще представим пълната програма на събитието, а вие може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора!

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година. Запитване за участие може да изпратите до имейл: bazar@kapanafest.bg.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).