Капан дебне пловдивчани в "Капана"

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
08:50 / 01.02.2016
8195
За опасност в "Капана" пише читателка на Plovdiv24.bg. Ето и нейното предупреждение:

"Здравейте! Пиша ви по повод продължаващите своеволия на гражданите на Пловдив или по-точно бизнесмените или техните работници. Минавайки по ул. "Стефан Веркович"(срещу номер 4) в "Капана", ако сте малко по-разсеяни или сте с малко дете, което едва ли ще гледа в краката си, внимавайте! 

От строителен обект по ширина на улицата до отсрещния тротоар са опънати въжета, които на места са на разстояние 2-3 сантиметра от така или иначе неравните павета. 

Така имате доста големия шанс, недоглеждайки или бързайки, да се спънете, понеже и тротоарът отсреща на места е трудно ползваем. 

Надявам се чрез редакцията на сайта все пак по някакъв начин да събудя вниманието ви да сте по-бдителни, а надявам се и изобретателите на съоръжението да го вземат предвид, защото в крайна сметка улицата не е частна собственост!".

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР Пловдив: Две пътни произшествия със загинали!
Богослов: Митрополит Николай може да кандиса за патриарх, защото ...
Поредно странно паркиране в пловдивски мол
Продължава мащабният ремонт на Централна гара Пловдив
Пловдив обича Лили Иванова
20-годишният Юджел oт "Столипиново" за живота в Германия: Всичко ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).