ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кандидати от ГЕРБ-СДС към младежи в Пловдив: Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за стабилност!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:56 / 23.05.2024Коментари (1)1846
Кандидати за членове на Европейския парламент и за народни представители в 50-тия български парламент от ГЕРБ-СДС се включиха в среща-дискусия в Пловдив на тема "Защо трябва да гласувам“, организирана от МГЕРБ с ръководител Красимир Терзиев.

Пловдивският представител в кандидатската листа за депутати в Европейския парламент Ваня Тонева бе категорична, че само чрез конструктивен диалог и съвместни усилия могат да се постигнат добри резултати.

В Пловдив на 2-ри юни ще бъде едно от най-големите събития на водещият кандидат на Европейската народна партия за председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В годините на управлението си ГЕРБ показа успешна политика и финансова стабилност, а за високия рейтинг на страната и партията в Европа от голямо значение е  и държавническото мислене на г-н Бойко Борисов, заяви областният координатор и кмет на Пловдив Костадин Димитров пред препълнената зала в Дома на културата "Борис Христов“.

"Адмирирам ви, че се интересувате и участвате в политиката и работите за това да имаме бъдеще в стабилна България и в сигурна Европа“, допълни Костадин Димитров.

От своя страна председателят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев бе категоричен, че ще бъдат положени всички усилия след 9-ти юни България да има правителство, на което да разчита, а представителите на ГЕРБ в европейските институции да продължат да постигат същите резултати, както го правеха досега.

"Европейският съюз ще се развива, ще става все по-силен и все по-единен и няма да се уморя да повтарям, че едно от най-хубавите неща, които са се случвали на България, е членството ни в Европейския съюз. Именно това членство промени кардинално нашия начин на живот“, заяви кандидатът за член на ЕП Асим Адемов. Пред младите хора той допълни, че дали една държава ще е безгласна или не зависи само от нейните ръководители.

"Когато управляваха правителствата на г-н Борисов и ние, евродепутатите от ЕНП, доказахме с нашата работа, с работата на правителството, с авторитета на г-н Борисов, че България изобщо не е малка и не е безгласна. Ако сега сме държава, която загуби своя глас и тежест, това се дължи на тези, които искаха да осъществят някаква промяна. Наистина я осъществиха, но промяната има две посоки, тяхната тръгна в отрицателна. Нашата задача е след изборите да имаме стабилно правителство и да прекъснем тази поредица от избори, защото народът се измори. Пред новото правителство на ГЕРБ стоят много задачи – да оправят щетите, които нанесе тази промяна – и в земеделието, и в екологията, икономиката и т.н.“, каза още Асим Адемов.

"Да ,приятели, в последните 3 години в България не се случва нищо съществено. Крайно време е това да спре. Крайно време е да започнат отново да се вземат отговорни решени,  да се водят реални политики, за да може да се разрешат проблемите на хората и отново България да заблести на сцената, наречена Европа“, заяви ръководителят на МГЕРБ в Пловдив Красимир Терзиев. 

По време на дебата Йосиф Танев от НИС на МГЕРБ и част от кандидатската листа в 16-ти МИР подчерта, че правото да гласуваш е най-висшата форма на демокрация, най-висшата ценност и за това хората трябва да упражняват правото си на глас.

"Защо да гласуваме е важен въпрос. Може да не  искате да се занимавате с политика, но политиката се занимава с вас – от пътната безопасност през това дали имаме възможност за работа, кариерно ориентиране, адекватно образование, свързано с бизнес, а не просто теоретични концепции, стажове, възможност за развитие. В нашата управленска програма имаме ясни приоритети – образование, икономика, върховенство на закона. Много обнадежден съм, че залата е пълна и ние да отговорим на вашите очаквания, защото имате важна роля в това, което предстои“, с тези думи се обърна към младите хора адвокат Георги Георгиев – трети в листата на ГЕРБ-СДС за народни представители.

А четвъртата в пловдивската листа за 50-то Народно събрание Деница Николова заяви: "Моят отговор на този основен въпрос е, че гласувам за всички вас - младите хора да имате възможности да се развивате в България, да работите това, което ви ентусиазира и което ви прави различни. Гласувам за стабилност и за желанието ми да работя за нея и за младите хора, които ни вдъхновяват“.

На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС  е с номер 22 в бюлетините. За стабилна България в сигурна Европа!


Още по темата: общо новини по темата: 594
16.06.2024 »
16.06.2024 »
16.06.2024 »
15.06.2024 »
15.06.2024 »
14.06.2024 »
предишна страница [ 1/99 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.05.2024 г.
0
 
 
По-голямо лицемерие от това няма на къде : "...Вашето бъдеще е наша първа задача..." и какво бъдеще ни чака - през 2099 я открият , я не модър-царевец и я успеят , я не да намалят убите на пътя млади хора към 2099...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Електротранспорт в Пловдив?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: