Какви грешки се допускат при къпане на бебето?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:58 / 06.03.2012
2148
"Къпане на новороденото" е темата на поредното занятие на 10 март от 11 часа в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. Лекторът Антоанета Борисова, председател на Центъра за бременни жени, ще разясни защо майките се притесняват от това действие, какви са неоснователните и основателните им страхове и какви грешки могат да допуснат. Безплатното Общинско училище за бъдещи родители се провежда от Центъра за бременни жени, ДКЦ-1, община "Пловдив" и книжарница "Форум".

Лекциите - беседи са 2 пъти месечно, винаги в събота, от 11 часа, в книжарницата в мол "Галерия Пловдив". Качествена информация за съвременните методи и начини за отглеждането на децата и действена подкрепа на родителите - това е целта на училището, което ползва 11-годишния опит на Центъра за бременни жени. Всяка среща започва с техника за релаксация и практични съвети за успешно кърмене.

На 10 март от 11 часа ще има специално занятие, което всички татковци, а и репортери от медии, могат да заснемат с камера, фотоапарат или мобилен телефон като клип. А след това с видеото могат да участват в конкурс с награда 250 лева. Подробности за него ще научите на място по време на лекцията.

Не е необходимо предварително записване за безплатното Общинско училище за бъдеще родители. Повече информация може да получите на GSM 0888 89 50 26 и на ww.galeriaplovdiv.com, както и в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив".

В следващия урок на 24 март Антоанета Борисова ще поговори за това, което най-често пропускаме - за закаляването на новороденото. Втората тема е "Защо раждането е уникална възможност и как да изберем подходяща услуга за съхранение на стволови клетки?". Лектор е д-р А. Пачеджиев, изпълнителен директор на ТБ Cryo-Save, България.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).