КНСБ критикува управлението на Славчо Атанасов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:04 / 06.11.2009
2749
Лидерът на КНСБ в Пловдив доктор Татяна Миран е дълбоко наранена от кмета Славчо Атанасов. Това призна самата тя веднага след днешното регионално събрание на синдиката. През последните месеци градоначалникът нито вдигал телефона си на нейните позвънявания, нито синдикалистката можела да го открие в работния му кабинет.

Татяна Миран заяви, че тристранният съвет по социално партньорство към общината не работи през двете години от този мандат. Консултативният съвет към кмета, който беше създаден преди повече от година, също вече е тема табу. Синдикалната лидерка остана учудена от високите самооценки, които си поставиха двамата заместник-кметове Александър Константинов и Ганчо Колаксъзов. Тя остро разкритикува и антикризисната програма на община Пловдив.

От КНСБ канят кмета Атанасов на среща, ако не се отзове в най-скоро време, синдикатът ще прекрати участието си в общинския тристранен съвет.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).