Изтръгнаха заедно с тръбата чешмичката на пл. "Антон Чехов" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:27 / 02.07.2018
6616
Вандали потрошиха чешмичката в градинката на площад "Антон Чехов“, любимо място за отдих на жителите от квартала  около ул. "Победа“ северно от моста на Герджика. За това алармираха от ОП "Градини и паркове“. "Изтръгната е дори тръбата. Необходим е основен ремонт, който ще извършим възможно най-скоро.Засега прибираме оцелелите части на чешмичката“, коментира директорът на ОП "Градини и паркове“ Стоян Алексиев.

Подобно произшествие преди броени дни имаше и в градинката на ул. "Отец Паисий“ до площад "Римски стадион“. И там питейната фонтанка беше изтръгната заедно с тръбата. Утре специализираният екип на общинското предприятие ще я възстановява. Близо 10 от общо над 50-те чешмички в града в момента се ремонтират по спешност. Някои са пострадали от вандалски прояви, а други са запушени с пясък и разнородни отпадъци. От "Градини и паркове“ за пореден път призовават гражданите да пазят.   

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).