Изпод руините: Роми подкараха смачкана до неузнаваемост кола в "Столипиново"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:41 / 04.11.2015
7120
Тази сутрин започна събарянето на незаконна къща в "Столипиново", предаде репортер на Plovdiv24.bgПостройката бе в процес на строеж и се намира на ул. "Възход". На 20 октомври обаче тя буквално се срути.

При срутването нямаше пострадали хора, увреден бе електрически стълб и лек автомобил. Под ръководството на Районна прокуратура Пловдив се извършиха активни процесуално-следствени действия с оглед изясняване на обстоятелства за механизма на срутване на къщата, установяване на нанесените материалните вреди, както и собствеността на постройката.

Още тогава стана ясно, че тя е незаконна. А смачканият до неузнаваемост "Опел" днес най-изненадващо бе подкаран, след като багерът преди това го бе преместил изпод руините.

Администрацията на "Източен" е сключила договор с фирма-изпълнител, която извършва събарянето на незаконната постройка. Фирмата спазва всички условия на безопасност. Районът около незаконната къща е отцепен и охраняван от полиция.

Разходите по събарянето на къщата, извозването и депонирането на строителните отпадъци е за сметка на районната администрация на "Източен", които ще се търсят от собствениците на къщата ако те доброволно не ги платят.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).