Изключително грозни сцени пред малки деца в Кючука

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
12:45 / 29.01.2020
31873
Мъж от пловдивския квартал "Кючук Париж" си изплаши куп деца, които са били на курс по английски език, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Нарушителят бил безработен, живеел с баща си и баба си, като смятал да повиши категорията си като водач на МПС и да замине да работи в чужбина като шофьор.

Около 17:30 часа миналия вторник, той отишъл в пред сграда на ул. "Славееви гори“, където се провеждали курсове по английски език с деца и започнал да думка по стъклата и да крещи: "Аз ще ви покажа как се учи, ***“.

Мъжът бил в неадекватно състояние и започнал да показва среден пръст на децата. Управителката на частното школо му направила забележка и заплашила, че ще повика полиция, но нарушителят нахълтал в сградата и отказал да си тръгне.

Служителката се обадила на частната охранителна фирма, която отговаряла за обекта – бил изпратен екип. При пристигането на служителите, мъжът вече не бил в сградата, но след няколко минути се върнал отново и бил задържан. На мястото пристигнала и полиция.

Мъжете под пагон видели как пияният мъж бута частните охранители и отказва съдействие. Той бил отведен в районното и тестван с дрегер, който отчел 2.29 промила в издишания въздух. Нарушителят бил задържан за 24 часа и получил акт за дребно хулиганство.

Тъй като мъжът признал за стореното и изразил критичност към него, по-късно съдът решил да му наложи само наказание "глоба“, а не "задържане в ареста“. Тъй като бил осъждан за тежко умишлено престъпление, не работи, пие, а и действията му неминуемо са оказали стресиращо въздействие върху детската психика, глобата е 500 лева. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).