Иван и Андрей, Поли Генова и Криско очакват всички малчугани в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:18 / 22.01.2020
4749
Детски празник в най-интересния мол в града Plovdiv Plaza мол с участието на Поли Генова и Криско ще зарадва малки и големи на 1 февруари, от 10.30 ч. Местните детски вокални групи "Омайниче-Ранопойничета“ и "Омайниче“, с ръководител Таня Орманова, ще се погрижат за доброто настроение по време на цялостната програма.

Поводът за забавленията е тегленето на 20-те "Бебешки ДНК пакета“ от кампанията "Направи го сега“, организирана от Иван и Андрей.

В съботния ден творците от школата по изкуства "Малки таланти“ са подготвили много изненади за малчуганите. Заедно ще творят с цветна хартия, ще майсторят фигурки от пластилин и ще рисуват. Бъдещите и настоящи родители също ще може да се включат, като нарисуват своя картина върху бебешко боди или блуза за бременни със съдействието на художници от ателието. 

Аниматорите Иван и Светла са измислили много увеселителни игри и състезания, които ще доставят незабравимо приятни емоции на всички деца.

Гостите на събитието ще може да се снимат и с Щъркела на ДНК, който също ще "долети“ специално за празника.

За дамите, очакващи новия живот, Юлияна Дончева е подготвила томбола с подаръци. Всяка бременна жена може да се запише за участие, като посети Plovdiv Plaza Mall до 31 януари и постави талон, с имена и телефонен номер, в обозначената за целта кутия, намираща се на входа на търговския център.

Ще бъдат изтеглени и дългоочакваните 20 "Бебешки ДНК пакета“, всеки от които съдържа всичко най-необходимо за първата година от живота на едно дете – храни, пелени, козметика, аксесоари, дрешки, количка, играчки, педиатричен пакет. Фирмите от детската индустрия, които подаряват продуктите и услугите за пакетите, също ще присъстват и всеки ще може да се запознае с тях.

За финал, допълнително ще бъдат изтеглени три от семействата, регистрирали се в кампанията през 2019 г., които ще спечелят 5-дневни почивки, специално предоставени от Festa Hotels.

Събитието е част от кампанията на ДНК – "Направи го сега“, която цели да насърчава раждаемостта у нас. Може да научите повече за допълнителните инициативи на кампанията и правилата за участие на: www.napravigo.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).