ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев и кметът на "Родопи" ще се съдят до дупка за Ягодово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:59 / 11.01.2010Коментари (13)4380
© Plovdiv24.bg
На 2 февруари ще е делото по жалбата на кмета на община "Родопи" Йордан Шишков срещу заповедта на областния управител Иван Тотев, с която той насрочи референдума в Ягодово за 7 февруари, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Надявам се това да е последното разтакаване от страна на община "Родопи" и ако не сега, най-късно през лятото референдумът ще се състои. Ние не искаме непременно да присъединим Ягодово към Пловдив, а да чуем мнението на хората, които са изявили това желание", коментира Тотев пред нашия репортер.

Върху две страници са изписани мотивите му за издадената заповед, като аргумент се използва и съдебната практика по подобни казуси. Пловдивският депутат от ГЕРБ Стефан Дедев съобщи, че предстои обсъждането на промените в законите за териториалното деление, за устройство на териториите и за местното самоуправление. 

Междувременно се очаква Иван Тотев да бъде включен във формирания към Министерството на регионалното развитие и благоустройството Съвет по децентрализация, който до юни ще излезе със стратегия за бъдещето на шестте изкуствено създадени в страната общини, сред които са "Родопи" и "Марица". 


Още по темата: общо новини по темата: 110
21.11.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
28.07.2012 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на Тотев. Все така да действа. Ритай комунягите щом нещат да влезат в правия път.
0
 
 
От комунист друго и не очаквам-наглоста им е пословична.
+4
 
 
аз лично съм от ягодово не познавам шишков но знам че окрадоха ягодово че е вечно пиян че му помага една величка мисля че георгиева и фамилията не искат референдум защото няма откъде да крадат ХОРА господин ТОТЕВ ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА
+2
 
 
Давй,Тотев,с теб сме!От години го има този проблем,само Тотев се захвана сериозно с него!
+1
 
 
Абе не е ли по-лесно Пловдив да бъде присъединен към Марица и Родопи? Да се направи кметски триумвират Запрян-Йордан-Славчо - все селски кметове? И общината да се казва Пловдив-РоМа?
+3
 
 
Управляващите от община Родопи си правят углшки само,знаят го отлично че и да обжалват няма да стане на тяхното.Кому е нуно да се занимава съд с това,че един град като Пловдив трябва да се развива. Все едно че съдийте си нямат друга работа в решаването на далеч по-наболени казуси,а и кой ще плаща разходите ... пак ние данакоплатците.
+8
 
 
Как може да има такива боклуци като тия в община Родопи ? Няма ли как законово да се вземат мерки и да се направи една чистка.. Това на нищо не прилича. Съвсем умишено да спъваш развитието на града си заради партийни интереси.. Отрепки!
+5
 
 
Явно в България "самоуправление" няма. И да искаш да кажеш какво мислиш, няма да ти позволят. Дано настоящите властимащи да припознаят интереса на Пловдив като свой- най-малкото тези 2 общини работят за партията-столетница,а тя е враг на Тотев и компания. На никой не му пука за Пловдив, но поне враговете на нашите врагове са на власт. Иначе проблемът се решава за 2 седмици с 1 закон,приет от народното събрание-не само проблемът за Ягодово,а за двете общини като цяло.
+8
 
 
Аз съм за с. Ягодово да стане квартал на Пловдив. Даже съм за идеята села като Куклен и Крумово също да се присъединят. Населението от тези райони отдавна учи,работи и свързва живота си с гр.Пловдив.Какво лошо има в това да ги присъединим. Как може София да расте и всички села около тях да ги направят квартали,а ние да не можем.Как да се развиваме като град тогава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: