ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: С назначението на Каймаканов за областен управител ДПС се цели в местната власт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 17.06.2013Коментари (11)6667
© Plovdiv24.bg
"Не очаквайте от мен да коментирам протестите, както и да давам някаква прогноза относно какво ще се случи оттук нататък в държавата. Мога да кажа, че с назначението на Венцислав Каймаканов за областен управител на Пловдив, ДПС се цели в местната власт". Това заяви кметът Иван Тотев, помолен от журналисти да коментира последните масови протести и политическата ситуация в България, предаде репортер на Plovdiv24.bg.  

По думите му политическата функция на областния управител е да подготви най-добре провеждането на следващите избори. 

Както вече Тотев заяви още в петък, потърсен рано сутринта от репортер на сайта, за него назначаването на Венцислав Каймаканов за областен управител на Пловдив е огромна изненада. 

"За мен беше най-нормално областният управител да бе от БСП, тъй като резултатът, който партията на Станишев постигна на последните избори в Пловдив, а именно да вкарат 4 депутати в парламента, нямам спомен да се е случвал в моя житейски път досега", каза още градоначалникът.

В този смисъл прозвучаха и днешните му думи, а именно че всеки може сам да се досети каква е целта на ДПС, при условие, че въпреки че нямат нито един депутат от Пловдив, на поста губернатор на Пловдив е назначен човек от партията на Доган и Местан. 



Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Такъв пост трябва на всяка цена да зает от съвестен Българин достоен и квалифициран законно кадър . В никакъв случай от предишни подли измамници, които само да киризят от отпуснатите субсидии за града в която и да е област за развитието на града ни. Да е човек от народа,кадър който досега не е бил на подобна длъжност и който съвестно ще се отнася с въпросите и исканията на гражданите на Пловдив.Човек който ще влага и употребява всички отпуснати за града средства изцяло по направленията им и който няма да прибере и стотинка в джоба си от тях,човек от народа на който може да се разчита,който няма да сключва мръсни и задкулисни сделки с имотите, със здравните институции, с банките и общинските сгради,с земеделските фондове,с отпуснатите средства за градоустройството, с отпуснатите субсидии и за отваряне на работни места и прочие и сделки с територията и с продажбата на земята на територията на Пловдив за своят си джоб и за джоба на кметските управи в града и присвояването на такива. Човек който не е мошеник и подлец. Не като заеми поста и след време да е придобил еди си какъв имот,станал шеф на еди си коя фирма,имал дялово участие в еди си коя голяма търговска верига,чрез изкупуването на ценни книжа,защото ще има въпроси от народа към сегашните кметски управници и предните,как тези хипер маркети като (БИЛА ,ПЕНИ маркет,Теско и др.) си купуват земите и как налагат монопол на храните и на по малките фирми и какви споразумения имат с нашите управници и защо тези чужди капиталовложители които са платежоспособни и могат да дават добри заплати на работниците си,а те вместо това се подиграват с нашият труд и не ни заплащат атрактивни и високи заплати, които заслужаваме. Кой им забранява това? Как са си купели тези площи? Какви задкулисни споразумения са направили тези западни капиталовложители,монополисти в хранителната индустрия. Да ги питам сега господата как ще ги изгонят,защото недоумявам какъв отговор ще дадат. Значи за капиталовложителите знам,че ще дадат отговор да дават заплати от порядъка на 1000лв че и нагоре,те имат тази способност,но въпросът е кое ги спира да го правят и по-точно кой?
+12
 
 
Някои хора на това му викат демокрация,аз му викам Мафиокрация!
+23
 
 
Мамицата им турска!!! Как може в държава която е била под турско робство да позволи да има турски партии!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Кауза Колежа
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: