Иван Тотев: Няма време за празнуване, започвам да работя за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (108)
11:35 / 31.10.2011
18992
"Загубата на ГЕРБ в район "Източен" с над 1 100 гласа няма как да ме радва. Този район, включително и "Столипиново", през последните 4 години по време на управлението на ГЕРБ претърпя най-голяма промяна, и то в положителен смисъл. Бяха поставени множество осветителни тела, асфалтираха се улици, всичко се правеше за хората и очаквах по-добри резултати", каза новият кмет на Пловдив Иван Тотев специално за Plovdiv24.bg

"В район "Тракия" ГЕРБ също загуби, въпреки че преди седмица надделяхме тук. Това стана заради прелетите гласове на БСП, което се оказа решаващо. За сметка на това добри резултати постигнахме в "Централен" и "Южен", добави Тотев. В "Коматево" и "Прослав" също печелим категорично, което означава, че хората там не са припознавали досегашното управление като свое и аз ще направя всичко възможно това занапред да се промени".

На въпрос какви са най-близките му планове като градоначалник Тотев отговори:

"Още днес следобед в Пловдив ще дойде финансовият министър Дянков, с когото ще обсъдим бъдещи проекти, касаещи града ни. През последните 2 години успях да създам много добри и дори приятелски отношения с редица държавни мъже, което ще използвам по най-добрия начин, за да може Пловдив да заеме полагащото му се място", допълни Тотев.

"Пловдив винаги е бил близо до държавата, той дори е център на държавността, но явно досегашното управление е било далече от държавата. Неслучайно преди седмица премиерът каза, че този град е на сърцето му. Надявам се още тази седмица да сформираме едно силно мнозинство в ОбС, с чиято подкрепа да пристъпим към осъществяване на предизборните обещания. Убеден съм, че там влязоха много читави и интелигентни хора, при това от различни политически формации, които ще допринесат за събуждането на града ни".

"Снощи преживях една изключително емоционална вечер, която няма да забравя до края на живота си. Още от днес обаче започвам да работя в името на Пловдив и за по-доброто бъдеще на всички пловдивчани, независимо за кого и дали са гласували", завърши новият кмет.

Виж коментарите (108)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).