История с щастлив край: Новото колело на момиченцето от Пловдив вече се прави!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
13:44 / 29.10.2016
42778
Новото колело на Вики вече се прави. За това съобщи по-голямата сестра на детето. Ето какво написаха още от Our House Studio, откъдето преди дни тръгна неприятната вест за откраднатата триколка:

Преди три дни получих обаждане от майка си, че колелото на малката ми сестра е изчезнало. Решихме да споделим неприятната новина във Фейсбук с надеждата, че ако някой някъде срещне тази необичайна, розова изработка, ще се свърже с нас.

Какъв неприятен начин да започне утрото ти, а? Можех само да си представя как се чувства Вики относно изчезналата триколка.

Новината обаче взе че избухна като новоразопакован Note7. За няколко часа тъжната история беше споделена над хиляда пъти; десетки коментари заливаха публикацията и кутията ни с мили думи, пожелания и настоятелни предложения за помощ в набавянето на нова триколка. Телефонът на майка ми, Гери, упорито зазвъня през 5-10 минути. Множество медии разказаха историята ни и призоваха крадеца да върне отнетото.

Този мощен отзвук, тази мащабна вълна от съпричастност, любов и подкрепа разклатиха цялото ни семейство из основи. Не бихме могли и с хиляда думи да изразим своята благодарност към вас.

Благодарим ви, благодарим ви, благодарим ви! Иде ни да ви разцелуваме един по един!

Истински чудесната новина е, че новата триколка на Вики в момента се твори! Отправяме най-топли чувства към пловдивския бизнесмен (чието име за момента ще задържим в тайна), безкористно предложил своята помощ в мига, в който чу съкрушителната новина. Този път, изненадващо, Вики пожела новото ѝ превозно средство да бъде в бяло!

Хубава новина номер 2 е, че от определен кръг хора се обсъжда идея за кампания, чрез която да се набират средства за изработването на "специални велосипеди за специални деца". Все още е в етап на обсъждане, но когато се изяснят всички детайли, немедленно ще съобщим сред медиите! 

Бихме били на седмото небе от щастие, ако и тогава има желаещи да се включат в инициативата! Само трябва да се отбележи, че в момента не текат кампании за набиране на средства нито за гореспоменатата кампания, нито за колелото на Вики, затова ви предупреждаваме да бъдете внимателни с това на каква информация попадате. Винаги проверявайте дали източникът ви е достоверен.

И, като за завършек, отново искаме да изразим своята дълбока, топла като пресен карамел благодарност. Невероятни сте!


Виж коментарите (17)

Още по темата (11):
26.12.2016 Има шанс 11-годишната Вики да проходи, вижте как можем да помогнем
14.12.2016 Емоционална изповед на малката Вики от Пловдив - нека й помогнем!
05.11.2016 Трогателно! Усмивката на Вики озари "Капана", подкара новото си
колело
03.11.2016 Новото колело на Вики е готово, ще я зарадват в събота
01.11.2016 Момиченцето от Пловдив каза какво мисли за бизнесмена, умилил България с жеста си
31.10.2016 Новото колело на момиченцето от Пловдив готово до дни, вижте как го
правят!
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).