Интересна покана за бал с магията на родните традиции в пловдивско училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:36 / 04.04.2023
3566
Под звуците на български народни инструменти, облечени в тематични тениски с пъстри шевици, учениците от 12 “Д“ клас в ПГЕЕ – гр. Пловдив поканиха своите класни ръководители на абитуриентския си бал. Те изпратиха снимки от изненадата на редакционната поща на Plovdiv24.bg.

Затрогващият жест на бъдещите абитуриенти бе отправен към класния им ръководител в 8, 9 и 10 клас – инж. Спаска Николова и към настоящия им класен ръководител –  инж. Ангел Кансъзов, в знак на признателност и благодарност за тяхната отдаденост и съпричастност за времето прекарано заедно и грижите, положени за класа.

Инициативата на учениците включваше огромен винилов плакат с надпис, ефектен фон с цветовете на трибагреника и музикален акомпанимент от гайда, тъпан и акордеон. Самите те бяха облечени в еднакви тениски с народна шевица и надпис с класа и името на гимназията. Поканата беше приета с радост и завърши с празнично хоро, което се изви в двора на училището.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).