Индивид хванат в крачка в Пловдив, докато хвърля тухли и хоросан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:45 / 25.01.2020
9057
Около 15,00 часа вчера общински служители и полицаи от VI-то Районно управление на МВР са заловили лицето Р.М., който е хвърлял строителни отпадъци - тухли и хоросан, на нерегламентирано за това място. Новината съобщи директорът на ОП "Общинска охрана“ Димитър Палашев. Това се е случило на ул. "Крайречна“ № 14, близо до река Марица.

"Съставихме акт за нарушението по чл. 11., т. 3 от Наредбата за опазване на околната среда на територията на община Пловдив“, обясни директорът на общинското предприятие.

"Продължаваме съвместните проверки заедно с полицаи от Трето и Шесто районни управления на МВР, като всеки ден следим за незаконни сметища и нерегламентирано изгаряне на отпадъци особено около река Марица.

Ще направим необходимото, каквото е в нашите компетенции, за да спрем подобни нарушения, които не само загрозяват облика на нашия град, но и вредят на гражданите. Усилията ни изцяло са насочени към опазване на чистотата и безопасността на Пловдив“, допълни заместник-кметът по "Обществен ред“ Йордан Ставрев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).