ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има защо Пловдив да се гордее с тези три деца
Автор: Диана Бикова 15:09 / 17.02.2023Коментари (0)3214
© Plovdiv24.bg
Кметът Здравко Димитров поздравява рожденикът Георги Димкин, който става на 12 години.
Талантливите възпитаници на пловдивската школа "Арт войс център" Елена Василева, Елизабет Кирова и Георги Димкин, които участваха в благотворителната инициатива "Като две капки вода за всяко дете" с UNICEF, заедно с музикалния си педагог и ментор Руми Иванова гостуваха на кмета на Пловдив Здравко Димитров и заместника му Пламен Панов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Елена Василева е на 11 години от Асеновград и учи в Пловдив. Музиката е любимото й занимание. ""Като две капки вода“ беше незабравимо приключение и много се радвам, че се впуснахме в него. Със сигурност няма да го забравим. Мисля да продължа да се занимавам с музиката, защото това е най-хубавото нещо" - каза тя.

Георги Димкин е от Пловдив и днес става на 12 години. "Музиката е една от моите дарби. За мен "Като две капки вода“ беше незабравимо пътешествие. Много благодаря, че ме избраха. Никога няма да го забравя" - каза той.

Елизабет Кирова е на 10 години, учи в НУМТИ "Добрин Петков": "Много харесвам музиката и мисля да продължа с музиката. "Като две капки вода" беше много голямо вълнение за мен. Беше много хубаво. Най-много обичам да се запознавам с децата и затова ми беше много приятно" - каза тя.

Режисьорът на предаването Кирил Кирилов - Кико лично се обадил на ръководителя и осователя на "Арт войс център" Румяна Иванова. Попитал има ли талантливи деца в школата, а тя му отговорила с въпрос колко му трябват. Кирилов разказал, че става въпрос за благотворителен сезон на "Като две капки вода" и Иванова направила списък с 12 деца на възраст от 7 до 11 години. Режисьорът успял само от едно-две изпълнения да подбере деца, които съответстват на артистите в предаването. 

"Другото интересно е, че те изобщо не знаеха. Нито те, нито някое от другите деца имаха представа, че съм изпратила техни записи, че въобще се обсъжда тяхното участие и за тях дойде като гръм от ясно небе. Особено за родителите. Че са избрани да участват в "Като две капки вода“ и че трябва да пеят с Ненчо Балабанов, Деси Слава и Люси Дяковска. 

В петък ми се обадиха, че са одобрени и в неделя вече трябваше да отиват, за да снимат визитки, кашове и заставки за предаването. Всичко това, което видяхте, беше подготвено за по-малко от 3 седмици. Тези деца буквално за 20 дни научиха три абсолютно нови песни за тях. На Елизабет се падна най-трудната задача – с много танци, на песента на Майкъл Джексън и на Руслана. Другите имаше да учат турски (Георги), иврит (Елена). Прекрасни деца, бяха страхотни.

Аз съм много горда с това, което постигнаха, страшно се радвам на това, което направиха, защото показаха колко талантливи деца има не само в Пловдив, а и в цяла България.

Атмосферата на самото предаване беше прекрасна. Нямаше елемент на състезание, на конкуренция. Всички деца разбраха, че правят това в името на децата, които имат нужда. Безкрайно се радвам на това, което им се случи, това е нещо, което ще помнят цял живот" - сподели музикалният педагог.

Кметът Здравко Димитров връчи плакет на Румяна Иванова и подаръци на трите талантливи деца. Заместникът му Пламен Панов им даде покани за участие в големия концерт на 1 юни на Античния театър с пеещи актьори.

Подробности гледайте в прикаченото видео!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: