Идиот с "БМВ" вбеси шофьор с много нагло изпълнение

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
22:47 / 15.04.2020
45847
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза възмутен жител на Пловдив. Поводът за възмущението му се оказа нагъл шофьор, който с агресивното си и неразумно поведение на пътя създава предпоставка за неприятни инциденти. Нямаме обяснение за къде толкова бърза, но не трябва да пренебрегваме факта, че кара "БМВ". В последно време тази марка кола стана нарицателно за нарушители на пътя. Ето какво ни написа нашият читател:

"Здравейте уважаема редакция. Днес 15.04.2020 г., около 18.49 ч. на бул."Пещерско шосе" срещу болница "Пълмед''  този кретен с БМВ беше готов на всичко само и само да изпревари няколко коли и един автобус пред себе си. За лош късмет насреща му се движеше друг автобус и благодарение на добрата реакция на водача на автобуса нямаше сблъсък. "Великото" БМВ беше решило да излети, но пистата бе къса. Искам идиотът, който управляваше БМВ-то и возеше още 4 човека, да се види. Ще съм много благодарен КАТ да вземат отношение по случая."

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).