И още за безобразията пред "Новотел"-а

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
17:30 / 16.06.2018
15558
Материалът на Plovdiv24.bg "Пловдивчанин: Вижте какво се случи пред "Новотел"-а на метри от полицаите!" предизвика голям интерес сред нашите читатели. Това накара още един от вас да потърси медията ни, за да сподели: 

Имат ли право военните да нарушават правилата, докато са на хотел? Изпращам ви снимка на микробус с видинска регистрация, паркирал изключително нагло пред "Новотел"-а в продължение на 3 дни, без да бъде санкциониран и отстранен от мястото. За съжаление след кратък разговор със служител на "синя зона" и въпрос защо не се обаждат, за да го отстранят оттам, ми беше отговорено, че е на военните (вероятно имат събитие в хотела) и няма смисъл да се занимаваме с тях.

Надявам се, че ако има отговор от тях, няма да е в стила на МВР, оправдавайки неправомерното поведение на своите служители, хванати от обществото (на което трябва да служат за пример), в нарушение пред Дома на културата "Борис Христов“, "изпълнявайки служебните си задължения“.

На снимките ясно се вижда как пешеходците трябва да слязат на пътното платно (не че в случая е много опасно, но въпросът е принципен), заобикаляйки микробуса. Всекидневно в района на хотела паркирането от гости на хотела, от клиенти на заведението срещу хотела, препречва пътя на пешеходците. За съжаление полицията, назначена да пази "Новотел"-а с паркирани патрулки пред входа му, нищо не прави по въпроса. Дори и да не е в правомощията им да организират движението, нищо не пречи като служители на реда да отправят препоръки към шофьорите или да повикат компетентни органи, които са отговорни за това".

Виж коментарите (4)

Още по темата (2374):
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
13.04.2024 Този шофьор обича да получава фишове: Ще му трябват две заплати
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).