Хванаха момчето, което нападаше възрастни жени в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:57 / 15.01.2016
6847
Днес Районна прокуратура Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Георги Б., на 21 г. от Пловдив, привлечен като обвиняем за извършен грабеж при условията на продължавано престъпление.

До момента са събрани доказателства, обосноваващи предположението, че в периода от 8 до 13 януари 2016 г. в Пловдив Георги Б. е извършил грабежи на три възрастни жени, като ги е проследявал и на места, където няма свидетели, е упражнявал насилие спрямо тях - повалял ги на земята и е отнемал златните им обеци. 

В хода на разследването бижутата са били намерени в различни златарски ателиета в Пловдив, където ги е продавал.

Под ръководството на Районна прокуратура Пловдив се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, разпознаване на лица и предмети, оценка на стойността на ограбените вещи, медицински експертизи за причинените телесни увреждания на пострадалите. 

По делото също са налице доказателства за четвърта пострадала жена, която не е подала сигнал до органите на МВР и предстои установяване на нейната самоличност.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).