Храна за всички сетива в Пловдив от днес, заслужава си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:35 / 14.09.2018
6440
Наслада от храната. Споделяне на преживяването. Забавление с любимите хора. Това е философията на Mood for Food - кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива. Фестивалът се организира за първи път от 14 до 16 септември 2018 г. в Пловдив. За Moоd for Food храната е в центъра на всичко, но насладата от нея най-добре се съчетава с музика и любими артисти. Фестивалът е тържество на кулинарията, издигнало храненето до специална култура, в коeто ще могат да се потопят всички гости. Програмата ще предложи по нещо за всеки вкус и ще съчетае разнообразни рецепти и аромати от различни части на света. 

Какво ще видите?

Ресторанти, бар зона, локални и регионални производители на храни и напитки, детска зона с игри и забавления, зона за лекции и работилници, музикална сцена. Лора, която празнува 2 години на блога си FIT Sweets by Lori, ще бъде на фестивала в зоната за лекции, за да разкаже как да приготвяме сладки изкушения за кратко време. Белгийска гофрета на клечка - от караваната на Lolly The Vintage Caravan. За гладните номади - Nomad Burger ще приготвят бургери. Mangia Van също ни очаква през септември. И приключенски настроената каравана "Посоки" ще дойде. Mood for Food представя и световния пица шампион - Радостин Кирязов.

Проектът обединява серия от форуми и фестивали, които разглеждат темата за храната като естествен социален фактор. Насочен е към съхранение на културата на местните общности, към показване по забавен начин на традициите в кулинарията и приемствеността на поколенията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).