Грозни сцени в популярна пловдивска чалготека!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
13:53 / 30.01.2020
21538
Хулиган избухна срещу охраната на клуб в Пловдив. Наложило се полицаи да го отведат в районното, научи репортер на Plovdiv24.bg. На 24 януари вечерта мъжът бил на фирмено парти в заведение. След партито нарушителят и негови колеги се преместили в клуб "Премиер". Към тях се присъединил още един човек. Нарушителят изразил явно нежелание от присъствието на новопоявилия се и го извел от бара.

Постъпката му не се харесала на охраната. Избухливият мъж бил изведен от заведението, където той започнал да се заяжда с охраната, търсил им обяснения и използвал неприлични реплики. Отношение към спора между страните взели и явилите се на място полицейски служители на сектор "Специализирани полицейски сили" при ОД на МВР Пловдив. Хулиганът бил отведен в 5-то районно управление, където му съставили акт за констатиране проява на дребно хулиганство. 

Когато мъжът се изправил пред Темида, се признал за виновен и поел цялата отговорност. Дори не пожелал да ползва услугите на адвокат. Съдът наложил на нарушителя административно наказание "глоба" в размер на 100 лева. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).