Грозни сцени в "Капана", скочиха на Митко!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:33 / 28.05.2021
50253
За неприятен инцидент в Пловдив научи Plovdiv24.bg. "Да подкрепим Митко! Един от любимите пловдивчани – Митко с чорапите – бе нападнат и бит днес следобед в квартала. По време на спречкването и боя много от намиращите се наоколо хора, предимно от персонала на заведенията наоколо, са се намесили да спрат бруталната агресия.

Според запознати, на видеото се разпознава собственик на заведение в "Капана", което се намира на улица "Христо Дюкмеджиев“. Той е адвокат от София и един от новодошлите в квартала. За съседите е известен с това, че не спря да работи и прави купони по време на целия локдаун. После, с падането на част от мерките, си позволяваше да прави партита на открито в стил Слънчев бряг. При това на улицата, по която заведенията нямат музика навън заради съседите.

За краткия си престой в Пловдив той е получавал множество актове за нерегламентирани дейности, а по време на локдауна полицията се видя в чудо от проверки на въпросния обект. В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите", гласи пост във Фейсбук.

Ето какво написаха по случая Ние Гражданите в социалната мрежа Фейсбук:

"Тоя циркаджия с голата глава скочи да бие Митко, защото Митко продавал чорапи на клиенти на заведението му в Капана! Митака е наш приятел, човек, който познаваме от 20 години, човек, който притежава добро сърце, огромна честност и морал.

Капана е култура, Капана е израз и олицетворение на новата вълна положителни и надраснали евтиното поведение хора, "Капана" е лицето на Пловдив, "Капана" е страст, емоция, любов, музика, арт….. Митко е част от "Капана", част от всички нас, които желаем промяна и няма да търпим никога повече мутренско поведение! Ние няма да стъпим в заведението на този абсолютен идиот “Yellow Dot" и ще сезираме органите на реда за да защитим честа на Митко, а този идиот да понесе отговорност за поведението си!".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (21)

Още по темата (37):
08.04.2024 Митко Чорапа получава 2 000 лева заради агресията, която отнесе от ядосан бизнесмен
22.10.2023 Митко Чорапа: Трудно ми е, но никога не се предавам. На ден правя по 50 000 крачки, за да продавам
18.06.2022 Възмезден ли е Митко Чорапа? И що е то пробация?
16.06.2022 Адвокат: Пловдив доказа, че и "малкият човек" може да получи справедливост
16.06.2022 Биячът на Митко Чорапа получи 300 часа безвъзмезден труд
20.04.2022 Заради COVID-19 отложиха делото на Митко Чорапа
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).