Грозни сцени на паркинг на "Кауфланд" в Пловдив! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни!

Автор: Васил Динев
Коментари (16)
17:04 / 07.12.2018
97654
Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели болката си: "Здравейте, пиша Ви, защото мисля, че личният ми проблем заслужава гласност. За втори път през последния месец на паркинга на "Кауфланд" на бул. "Пещерско шосе" паркирам на място за майки с колички, обозначено с рисунка на настилката и вертикален знак и за втори път мъж без деца или детско столче в колата настоява да му направя място, като се изразява вербално и с клаксона на колата си.

Първият път господинът беше настоятелен и даже успя да паркира между моята и съседната кола, но след като му обясних, че това е място за майки с детски колички и нарочно е оставено по-широко за наше удобство при сваляне и качване на децата и количките, се извини с това, че не е от града и се премести. Днешната случка беше по-различна. Господинът от днес, въпреки че му показах знаците и бебето си, продължи да настоява, да му направя място, като ме обиждаше.

Настигна ме пред входа на магазина и продължи да настоява, че е трябвало да му освободя място и на въпроса ми къде му е детската количка той настоя да му покажа инвалиден стикер, като спомена и полицията. След като настоях да повикаме полиция, той набързо се скри в магазина. Всичко това пред погледите на 20-на човека, които явно решиха, че се справям със ситуацията и никой не реагира по никакъв начин.

Информирах младежа от гише "Информация" на магазина за повтарящият се проблем, но той със съжаление ме информира, че охраната следи за реда само вътре в магазина. Призивът ми към обществеността е: Уважаеми съграждани, моля, отърсете се от апатията си към подобен род несправедливости. С тази си пълна незаинтересованост подхранвате наглостта и усещането за безнаказаност на подобни хулигани.

Все пак редно ли е няколко човека да гледат как мъж без деца се разправя с жена с две (на 11 и на 1 г.) за място за паркиране, на което е нарисувана фигура с бебешка количка, без никой да реагира по какъвто и да е начин? В "жалбата" си до Вашата медия изобщо не коментирам хората, които паркират на такива места, без да имат право на това".

Виж коментарите (16)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).