Грозни гледки и псувни заради неработещ светофар в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
10:51 / 09.12.2014
9115
За проблем със светофарна уредба тази сутрин в Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg. Ето за какво точно става дума:

Здравейте! След половин час ровене в интернет и в сайтовете на институциите установих, че не става ясно на кого можеш да се обадиш за неработещ светофар, затова реших да отнеса проблема към вас.

Светофарът на "Скопие" и "Пере Тошев" свети зелено за пресичащите "Скопие" пешеходци и едновременно зелено, жълто и червено за колите. 

Разбира се, смесеният сигнал представлява знак да преминат с предимство на повечето родни автомобилисти. Сутринта станах свидетел на много грозни гледки - деца, пресичащи към близкото училище на зелено (така им свети светофарът) и бибипкащи и псуващи шофьори. 

Дори ми се наложи да си отворя вратата, за да спра един "господин" с "Голф", заобикалящ ме отляво, докато пропускам пешеходци на пешеходната пътека.

Моля публикувайте някъде поне на вашия сайт телефон за сигнали за повредени светофари.

Репортер на сайта веднага се свърза с новия шеф на ОП "Организация и контрол на транспорта" Васил Павлов. Той съобщи за читателите ни, че вследствие на обилните дъждове има наводнен контролер на този светофар. Той обаче е в гаранция и ще бъде поправен от фирмата, която го е монтирала.

Телефонът за сигнали относно неработещи светофари е 032/62 78 01.


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).