ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Големи неприятности предстоят за Камбуров, ето как прокуратурата описа скандала в детайли!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 27.05.2019Коментари (20)19036
© Фейсбук
Официално прессъобщение от прокуратурата: "Днес, 27 май 2019 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство Мартин Камбуров, на 38 г., за това, че на 26.05.2019 г., в Пловдив, противозаконно е унищожил чужди движими вещи – три броя "скоби“ от система за репатриране, собственост на ОП "Паркиране и репатриране“ Пловдив – престъпление по чл. 216 ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че на същата дата в Пловдив, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и явно неуважение към обществото – престъпление по чл. 325 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Според събраните до момента доказателства, на 26.05.2019 г., в Пловдив, на ул. "Полк. Сава Муткуров“, лек автомобил, марка "Фолксвагаген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с "паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП "Паркиране и репатриране“ с трима служители - водач, текелажник /прекачвач/ и полицейски служител от "Общинска полиция“. Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка "Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал обвиняемият Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но Камбуров отказал да го предостави.

Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя "скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на "Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено е, че "скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Днес, 27 май 2019 г., с постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение "гаранция“ в размер на 1000 лева. Бързото производство ще приключи в законния срок".


Още по темата: общо новини по темата: 6
20.08.2020 »
07.06.2019 »
29.05.2019 »
27.05.2019 »
27.05.2019 »
26.05.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да,а!Така е ,когато се презастроява и "инвеститора" изобщо не е предвидил прилична инфраструктура.Израснах в този квартал и го познавам като пръстите на ръцете си. Не ми стана ясно,като как така турчин от с.Мулдава се оказа собственик на терен,че и "инвестиционните " му намерения са отново да го застроява? Кършияка се презастрои и няма места нито за зелени площи,нито за паркиране,нито за детски площадки,нито места за отдих.Тъжно и много жалко!Затова и ще ставаме свидетели на подобни инциденти.
+1
 
 
И този пълен цирк е проблема на Българската държава!Арести и затвор чак,а тези които заслужават кога....
0
 
 
От появилия се клип преди малко се вижда че полицая от общинска полиция е пълен циркаджия и постоянно говореше за някакво районно и държеше белезници.Целия цирк е сътворен от клоуните на общинска полиция.
0
 
 
Защо са тези ЦИРКОВЕ с човек , който е дал толкоз много за Пловдив? Толкова ли нямате престъпници да гоните и задържате за повече от 24 часа. Каква е тази показност? Пред кой?
-1
 
 
Без значение кой е в случая,ето и две кратки истории от мен: Единствената ми в живота глоба за спиране я платих 3(три) пъти!!Не пазя платежните от Изи пей,първите 2 пъти!!Третият път платих в НАП и пак трябваше да ходя 2 пъти по съвети да ми я отпишат!! Втора глоба за паркиране,при положение,че съм в работещата кола на края на спирката и водя диалог с полицая,къде да паркирам! Пак 3 пъти на съд ходих,защото все нямаше съдии??И последният съдия ми я отмени,защото полицаят не е написал правилната форма-акт,а фиш,защото държах да се обжалва това негово действие! Та резултата е-много,ама много нервни клетки си убих.
-1
 
 
Тия от Паркиране и репатриране са нагли, арогантни и алчни. Не зная дали се знае от Обществото, чието "грубо" погазване е извършил Камбуров, че имат норма и спусната финансова цел, която трябва да вкарват ежемесечно в касичката на общината. Шефът им е наредил да колят през кръста затова не се учудвам на просташкото им поведение.
0
 
 
Полицейският служител се държеше като Рамбо! Размахваше белезници в едната ръка, а с другата навдигаше жълтата жилетка за да се виждат наредените боеприпаси на кръста. Имаше пистолет и още три други паласки на колана. Паяка беше на средата на улицата, след него патрулка. След малко пристигна втора патрулка. След още малко трета, след нея пристигна тъмния опел на Трето районно с още трима цивилни полицаи. Наблюдавах от терасата, а на 150м от случващото се намираше ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ на ОУ РАЙНА КНЯГИНЯ. Бяхме се подготвили да ходим да гласуваме, уви отказахме се. Навън беше страшно .....все едно бяха хванали убиеца от Костенец и това продължи не по малко от два часа. На края за капак дойде и служебно лице с фотокамера. Нагло паркира червения опел на тротоара РВ1663СН и всичко започна отначало. До тук спирам само ще кажа, че същите тези от ОП Паркиране и репатриране преди 2 седмици бяха сложили скобите на Джип Порше с чужди номера. Дойде девойката собственичка, заведе единия /цивилен/ от тримата скобаджии към парка и след малко и свалиха скобите и я пуснаха по живо по здраво. Не знам колко е виновен Мартин Камбуров, но всичките тези действащи лица повлияха на изборите и то сериозно, ама на кой му пука !!!
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 27.05.2019 г.
+2
 
 
Абсолютно,вари го печи го той е над нещата,това не му е Свиленград където всички са роднини и митничари,тъпак,като има кинти така ли трябва да ги хвърля,абсолютен смешник, излага се като човек.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: