Гневна пловдивчанка: И аз съм блондинка, но тази прекали!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:57 / 17.03.2021
9240
Много ядосана пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте, Ваша редовна читателка съм и искам да ви помоля за съдействие. Денят на прошката мина, но искам да се извиня на една прясно боядисана блондинка за това, че в петък, 12 март, по обед се опитахме да приберем колата си в подземния паркинг за около 30 коли на еднопосочната улица "Поп Манол" 3а, но входът му беше запушен, както е видно от приложената снимка.

След многократни бибиткания /за което се извинявам на съседите/ не успяхме да открием собственика на колата и тъй като улицата е еднопосочна, идваха коли и щяхме да запушим движението, се наложи да обикаляме квартала с надеждата, че шофьорът не е паркирал, за да ходи на гости и ще си тръгне скоро.

След известно време видяхме, че входът към паркинга е свободен. Съседи ни казаха, че една клиентка от фризьорския салон под кооперацията е благоволила да измести колата и продължава да се разкрасява в него.

Влязох и видях една боядисана жена /не мога да я нарека дама/, чакаща да я хване боята и гневно я попитах как е решила да спре на еднопосочна улица от неразрешената страна, че и на тротоара пред видимо твърде голяма за гараж за една кола ролетна врата на подземния паркинг и защо не е реагирала на бибитканията ни. И аз съм блондинка, но чак пък... Казах й, че съм заснела колата й, а тя невъзмутимо попита : "И к'во от т'ва?" Излязох, защото не можех да сдържам гнева си.

После разбрах, че е казала на съпруга ми, че той не е блондин и е трябвало да си мръдне задника от колата си и не да бибипка, а да погледне в нейната кола ("Алфа Ромео" - Бел. ред.), защото там имало визитки и можел да й звънне цивилизовано и да се реши проблемът.

Та затова моля уважаемата редакция да изпрати снимката с номера на колата на органите на КАТ, които да издирят собственичката и ми съдействат да й се извиня, че съм по-тъпа блондинка от нея и не съм се сетила да надничам в колата й, за да я помоля най-учтиво да я премести, преди да свърши двучасовата процедура по разкрасяването й. Не ми се мисли, ако някой от  колите в 30-местния подземен паркинг е трябвало спешно да се отправи нанякъде по същото време.

P.S.  Извън шегата се надявам  да имам обратна информация за развитието на случая. Добре е да публикувате санкциите след подобни нарушения, защото това би дисциплинирало нарушителите, за които резилът в медиите нерядко e повод за гордост и насърчава въпроса "И к 'во от т 'ва ?". Хубава седмица и по-малко писма като моето".

Виж коментарите (2)

Още по темата (2375):
27.04.2024 Наглеци и некадърници
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).