ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гледат извънредно 30-милионния заем като застраховка от подлости
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:54 / 13.05.2010Коментари (3)2715
© Plovdiv24.bg
Решението за 30-милионния заем влиза на общинската сесия тази сутрин в извънреден порядък и ще се гледа под точка 1 от дневния ред, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тутакси скочи Сузана Николова, за да се противопостави на намерението на администрацията - "Какво е това бързане, след като година и половина се работи по заема?", попита тя. На 11 май предложението било внесено в свиканите на пожар постоянни комисии, над 10 приложения се съдържали в обстойния материал, едва ли всички колеги били успели да се запознаят с подробностите.

"Влиза извънредно поради изключително подлия удар под пояса, който ни беше нанесен от някаква си софийска фирма с 4 хиляди лева оборот, позволила си да напише до Европейската банка за възстановяване и развитие донос, че имало основания и притеснения за корупционна схема", провокиран от своята приятелка, както я нарече, Сузана, на момента отговори кметът Славчо Атанасов.

За да нямало втори удар под пояса, агентът за пловдивския заем в банката Илияна Цанова в частен разговор го помолила още преди 26 май, когато ще е следващото заседание на управителния съвет на банката, общинският съвет да вземе решение, защото и тя вече не знаела от къде ще дойде следващата подлост.

Оказа се, че председателят Илко Илиев знаел. Съпругата на шефа на фирмата-доносник била депутатка от ГЕРБ. Доц. Павлина Кацарова предяви отново искането си за пълни гаранции, че след като се асфалтират, улиците няма да бъдат разкопавани - от ВиК и други фирми.

"Ние сме принципала на улиците, ние даваме съгласувателни писма, ние казваме дали ВиК да копае, а не те на нас", ядоса се Илиев, а кметът отново припомни, че според условията на заема, ако някоя фирма си позволи да копае реконструирана улица, то ще бъде длъжна да я асфалтира от край до край и даже упрекна доц. Кацарова, че се излага задето не е чела внимателно материалите.


Още по темата: общо новини по темата: 91
29.08.2011 »
11.02.2011 »
10.02.2011 »
23.10.2010 »
10.08.2010 »
19.07.2010 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами това е, господа! Кмет с образование ПТУ по шофьорлъка, останалите и те неграмотни, обвиняват някого, ако той наистина разбира от нещо.ЗКПЧ се репчи, че той командва парада, мани, мани...Главчооооо, управлението на града не се състои от голо командарене!!! Аман от апетити на тарикатите! Отделен въпрос, че и общинският съвет сега ще се оцапа като отговорност с този заем. Ами да видим какво ще реши болшинството - то се знае какво ще реши.
0
 
 
След като кметът е селски бек, при това забележително посредствен, няма как политиката да е европейска. Че то само външния му вид издава какъв селяндур е, какво остава да си отвори устата или пък да вземеш да му следиш псевдополитиката или налудничавите изявления. Нивото наистина е забележителни ниско, а глупостите нямат край. Най-новата, при това грандиозна глупост е, че всеки който реши да сложи подземен кабел, да газифицира район или да присъедини нова кооперация към водоснабдителната и канализационната мрежа по ремонтирана с пари от заема улица, ще трябва да я преасфалтира от край до край. Което е в ущърб на всички нещастни собственици на имоти по тези улици, наказани от Главчо Атанасов да понесат преки загуби или големи пропуснати ползи поне до края на мандата му. Дори без да им мигнат миглите на очите, Главчо, Петко, Сашко и Илко ще обрекат половината град на нулева стопанска активност. От едната крайност на тотална анархия ще скочат другата крайност на пълна забрана на каквото и да е, защото няма инвеститор, който да преасфалтира улица, само защото кметът ни е малоумен. Това е толкова глупаво и издава такава липса на разум и мисъл, че е просто обидно такива хора да се занимават с такива важни неща. Дори децата от детска градина "Малкото магаре" по-добре щяха да се справят от "управляващия елит" на Пловдив. Интересно какво ще стане, ако някой от скапаните тръбопроводи под новия асфалт се спука и започне да бълва вода? Ясно е, че го искат този заем на всяка цена. За съжаление цената ще я плащаме ние. А Главчо ще продължи да нанася непоправими щети на Пловдив до края на мандата си.
+3
 
 
Помолила го в личен разговор, не знаели откъде щели да дойдат подлостите... софийска фирма писала донос... тези хора тотално смъкната нивото на Пловдив до дъното! По-селска политика не мисля, че се е провеждала на теорията на града.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Реформи в БДЖ
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: