ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гергов: Какво ми е на моя "Мерцедес"? Аз съм ляв, но богат човек!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 15.11.2014Коментари (11)6943
©
Главоломно загубихме и боли. Ясно е, че нещата не вървят. Да сме четвърта политическа сила - това ли трябва да ни е гордостта? Аз ще подкрепя Мишо Миков на тоя конгрес, но ще си кажа какво мисля. Я отидете в малките градове и села - хората вече не ни вярват, казват ни - вие ни лъжете. Това заяви пред "Тази събота" по bTV червеният активист и бизнесмен Георги Гергов.

"Аз съм някакъв "продукт" на демокрацията - лявомислещ, но богат човек. За мен са изприказвани и лоши, и добри неща. Но в партията се чувствам като сред свои", добави той.

"Какво ми е на моя "Мерцедес" и на това, което имам? Аз си лягам, ставам си с кредитите, обслужвам ги към банките, там нямам проблеми, плащам си данъците. Аз мога спокойно да гледам хората в очите. Но защо не се изясни един път завинаги какво се случва в икономиката на България. Никой не захваща тази тема", заяви още Гергов.

Той сподели, че новото правителство трябва да тръгне от кота нула, да изчисти минусите. 

"Като бизнесмен очаквам да ни се създадат условия да работим. Да няма машинации, да има спокойствие. И колкото и да сме лоши и черни българският бизнес, тия 50 милиарда ги правим ние. Не можем да внесем отнякъде. Тия, които дойдоха отвън, ги видяхме какви са. Аз не мога да посоча някаква външна компания, която е направила голямо инвеститорство и е облагодетелствала българския народ", посочи Гергов.

Бизнесменът подчерта, че не се отрича от БСП. 

"И баща ми беше от БСП, и дядо ми. Баща ми е на 82 години, цял живот е дал на тая държава и аз да стана фурнаджийска лопата, на 60 години, няма да го направя. Нищо, че съм успял и мога да застана отстрани и да наблюдават какво става в държавата. Това трябва да се спре", заяви Георги Гергов.

Според него Бойко Борисов не е готов да търпи своеволията на коалиционните си партньори. 

"Качат ли му се на главата, ще каже - баста!", категоричен бе бизнесменът.

"60-годишен мъж виждала ли си да реве? В кабинета на Станишев аз го направих. Не може да имаш областен управител от ДПС, а ДПС вПловдив имаше едва 6000 гласа, какво да кажа на моите хора. За Чобанов ме извикаха в София и ми казаха: "Ето ти този човек, ще го правим финансов министър, сложи го в листата в Пловдив". Аз го настаних в моя хотел, дадох му кола, извиках Георги Търновалийски да го обучи какво да говори и три месеца след изборите спря да ми вдига телефона. После го видях в редиците на ДПС", разкри какво е ставало преди месеци в БСП Гергов.

Помолен да каже едно изречение на Бойко Борисов, той се обърна към него с думите: "Генерале, яка ти душа!".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"И баща ми беше от БСП, и дядо ми. Баща ми е на 82 години, цял живот е дал на тая държава и аз да стана фурнаджийска лопата, на 60 години, няма да го направя. Нищо, че съм успял и мога да застана отстрани и да наблюдават какво става в държавата. Това трябва да се спре", заяви Георги Гергов.Но аз помня.1997 ма бях войник и той хранеше барикадите.През 1999 като награда получи хотел Санкт Петербург, а през 2000 получи и Хотел България.Тогава се пъчеше че е седесар до мозъка но костите си.На този човек на една буква не вярвам, не на дума!Този свинар е нещастието на Пловдив!Колкото по-рано го прогоним, толкова по-добре ще бъде!
+3
 
 
Лица като това на снимката направиха "ляв" синоним на престъпник в Източна Европа. Да, в този смисъл на думата другарят Гергов е наистина крайно ляв. Не е богат обаче, нито на талант, нито на дух, още по-малко на бизнес нюх. Просто има пари...засега. Престъпни пари, тоест в духа на новата лексика "леви пари".
+4
 
 
Ей мухльо мазен,червен, ти без да имаш създадени условия за работа разсипа панаира, а какво ли щеше да стане,ако ти бяха създали и условия! Пиночета ти е малко на тебе!
на 15.11.2014 г.
+3
 
 
Ти си ляв ташак,свиньо блатска и си измет,най-омразният човек в Пловдив.Каквото си докоснал си го заразил като с проказа.А който е чел повече, и най-вече "Приказка за стълбата" на Смирненски,знае че богаташ ляв няма.
+8
 
 
Да бе, Георги! Ляв си, но не си левак. Нали така? Що не си дигнеш партакешите от Пловдив?
на 15.11.2014 г.
+6
 
 
"Аз мога спокойно да гледам хората в очите. " Тогава защо съсипваш панаира? Read more: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gergov-Kakvo-mi-e-na-moya-Mercedes-Az-sum-lyav-no-bogat-chovek-525211#ixzz3J84PKtq6
+7
 
 
БСП = Богатите Също Плачат...
+10
 
 
Дам...още малко и това поколение ще се смени. Чак тогава има някакъв шанс за държавата. Още време трябва за да се изчисти земята Българска от тези леви господа.
+6
 
 
Българска социалистиеска партия....естествено ЛЯВА състаена от КАПЕТАЛИСТИ.Пълен ФАРС.Много Ви се иска да се наречете СОЦИАЛ ДЕМОКРАТИ и да се наредите до Германските но ще трябва да се откжете от това че сте наследници на БКП.А пък този Олигарх при който няма никаква разлика от Ковашки,ако има претенцията че еЛЯВ първо да си плща на работиците пък после да си купува МЕРЦЕДЕС.В противен случай той ще бъде първия който ще обере пекира когато се обърне Листа.
+15
 
 
усмихвам се - представих си го в рекламата "моят мерцедес, е много по-добър от твоят", иначе - само скръб и мъка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Купа на България, сезон 2023/2024
БК Локомотив Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: